Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól nézek ki, mégsem megy az ismerkedés. Hogyan változtathatnék ezen?
Sok-sok visszajelzés alapján (őszintén, a saját egóm szerint is, bár igyekszem mindig szerény maradni) jóképű, intelligens, udvarias és érdekes ember vagyok. Viszont a karakterem eléggé visszafogott, csak ismerős körökben vagy ittasan engedem el valamennyire magam. Ez néha még jó is, mivel hozok egyfajta titokzatosnak tűnő figurát, viszont szinte minden esetben megnehezíti az ismerkedést. Néha a látszat mást sugall, de meghelehetősen zárkózott személyiség vagyok, komplex, egyedi gondolkodásmóddal. Emellett maximalista és öntudatos vagyok, de mint írtam, nem vagyok felvágós, ezek amolyan belső elvárások. Érdekes dolgot tanulok, emellett van egy viszonylag jól fizető állásom is, tehát még ez sem jelent gondot. Semmiképpen sem szeretném feladni az alapvető személyiségjegyeimet, de még nem találtam meg a módját annak hogy hogyan tudnék "laza" lenni. Szinte minden dolgot komolyan veszek, nem nagyon csinálok semmit értelmetlenségből, talán ez a baj. Mintha ez nem lenne belém kódolva... A véleményeket szívesen várom!
25F
"de mint írtam, nem vagyok felvágós"
Még HA kicsit ilyen beállítottságú lennék mint te,akkor sem írnék így magamról szerintem "kicsit" felvágós vagy!
A zárkózottabb emberek nehezebben ismerkednek, kevesebb kapcsolatuk van, viszont azok a kapcsolatok mélyebbek is. Van az úgy, hogy nincs, azt szokták mondani nem szabad rágörcsölni, meg hogy egyedül is meg kell tudni találnia az embernek a maga számításait az életben, mert akkor fog a kapcsolata is jól működni. Tekintsd ezt az időszakot úgy, mint egy fontos állomás, amikor megtanulhatsz dolgokat, elsajátíthatsz képességeket, elmélyülhetsz az önismeretben vagy akár nyitottabb lehetsz a világra. Ezek csak példák, mindenkinek magának kell rátalálnia ezekre a dolgokra.
Persze el lehet filózni az okokon, de ezt mások ismeretlenül nehezen fogják tudni megválaszolni. Alapvetően nem is kellene változni, én inkább úgy fogalmaznék, hogy fejlődni érdemes.
Én is így voltam, jó külsővel rendelkezem, annyi kivétellel, hogy nekem valamennyire ment az ismerkedés, csak nehezen.
Ha valaki jól néz ki, onnantól már csak egy lépés a siker: bátornak kell lenni. Ha bátor vagy, és ezzel együtt van jó stílusod, akkor az ki fog sugározni.
Ne félj szembenézni a félelmeiddel, hanem győzd le őket. Sok sikert.
26/F
Lehet hogy nem találkozol elég új arccal, akik közül előkerülhetne egy csajszi, aki beléd szeret és viszont.
A másik lehetőség, hogy te valóban egy nagyon "jó parti" vagy, és egyszerűen sok lánynak nincs önbizalma ahhoz, hogy egy ilyen "nagy vadat" kezdjen el fűzni...
20/N
Bátornak kell lenni! Elmenni és beülni vlhová akkor is, ha egyedül vagy és igenis odamenni a lányhoz, aki tetszik! Akkor is, ha ez furcsának, szokatlannak, totál lököttségnek lászik/hangzik. Igenis oda kell menni!!! Ha félsz az elutasítástól, akkor ezen gondolkodj el:
Mérlegelj, h mi a rosszabb? Mit történhet legrosszabb esetben? Elutasít egy idegen, vagy az, hogy még sokáig egyedül leszel? Elutasít? Naés! Túléled. Vagy vársz, vársz és vársz egész életedben, h történjen valami és azán egyedül maradsz mert rájössz, hogy lehet, h jópár esélyed volt, de elszalasztottad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!