Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez mennyire gáz? 21L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire gáz? 21L

Figyelt kérdés

Ráírtam a 'kiszemeltre.'

Kis infó: Régóta nézeget, köszönget, jól végigmér, de olyan félénken, bár egyre hosszabban. Látom, hogy zavarba jön, ha meglát, de semmi sem történik.

Szóval ugye írtam neki, azóta volt is fent, de nem válaszolt...el se olvasta. :/

Még annyi a szerencse, hogy ilyen általános dologgal kapcsolatban írtam, kérdeztem, bár így nagyon ciki...

Oh, b@sszameg. Többet se írok egy pasira se. :/

Olyan hülye vagyok.

Nem tudom mi a francért nézett mindig, meg szokott is állandóan. Ha tetszenék neki, gondolom azonnal írt/válaszolt volna.

Ilyen az én szerencsém. :S

2015. okt. 25. 19:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor lehet csak fosik visszairni. Majd masnap nezd meg, ugyanuz nez-e
2015. okt. 25. 19:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Basszus ugyanez megy az emberek 99% ával. Kap egy levelet, akár ismerőstől, akár ismeretlentől és nagyon örül neki de még nem válaszol, mert mit tudom én. Majd válaszol, nincs ezzel semmi baj. Tudom hogy tűkön ülsz, de ezekből ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Képzeld magad az ő helyzetébe. Ha te kapnál egy pasitól üzenetet, aki tetszik neked, mondjuk a délelőtt folyamán, te sem válaszolnál rögtön, valószínűleg másnap reggel vagy este. Nem akarja hogy azt hidd hogy egész nap azon a vacak honlapon függ. De ha mégsem ír vissza, nagy ügy! Tudom hogy leég a pofád emiatt, elnézést, arcocskád, de ez nem nemtől függ, mert ugyanúgy leég a srácok pofája is ilyen esetekben, csak némelyik szépen palástolja. Tudod, a fiúknak kell kezdeményezni, mert ha ő sérül, az nem baj, legalábbis a nőknek. Nincs ezzel baj, de azzal se hogy most te írtál rá. Örül neki mindenképp, ezt elhiheted. Maximum jól palástolja majd.
2015. okt. 25. 20:05
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmi olyat, ami miatt kellemetlenül érezném magam, ha összetalálkozunk, mert szoktunk. Kedves voltam, normálisan megfogalmazott levél volt. Csak tudod ha ilyesmi előfordul olyan fiúnál, aki tényleg így néz, meg hasonló, akkor ez elég szomorú. Nem randira vagy kávéra hívtam. Na de ez van.
2015. okt. 25. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Jó még ne add fel. Lehet parázik,hogy jól süljön el a beszélgetés.:D én se irtam rögtön vissza, előbb örömködtem magamba,hogy ìrt. Bár én nő vagyok.:D
2015. okt. 25. 20:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Az is egy végkifejlet lehet hogy annyira semleges levelet írtál rá, hogy meg se fordult a fejében olyasfajta gondolat amire te is gondolsz kettőtökkel kapcsolatban, és azért érzi azt hogy még ráér a válasz...
2015. okt. 25. 20:23
 16/22 anonim ***** válasza:

A kulcsszó az, hogy VÁRJ. Ő is lehet, hogy most összeparázza magát, hogy úristem rámírt most meg mit válaszoljak, hogy ne tűnjek komplett hülyének?! D:

Adj neki időt, ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, na akarj mindent azonnal.

2015. okt. 25. 20:24
 17/22 A kérdező kommentje:
Amúgy olvasatlannak jelölte, mert se mobilon, se a gépen nem írja ki, hogy LÁTTA, csak azt, hogy elérhető volt azóta, tehát X ideje. A messenger viszont igen. Az üzi végén jelzi, hogy elolvasta....
2015. okt. 25. 20:27
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát most van más választásom, mint várni? Szerintem nincs. :D
2015. okt. 25. 20:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdésed inkább "Tini párkapcsolatok" témakörbe illik, viszont elképesztően aranyos, ahogy megosztod velünk a kis belső vívódásod :D

Viszont ha nagyon általános dologgal kapcsolatban írtál, akkor nem tudom, hogy mit vársz. A srác ha tényleg olyan félénk, mint ahogy a leírásodból kiderül, akkor biztos, hogy FB-n nem fog kezdeményezni. Az is lehet, hogy majd személyesen fog ezek után bepróbálkozni, vagy pedig te néztél be valamit és nem is tetszel neki.

Annak sincs semmi jelentősége, hogy mikor ír vissza. Én is levelezek egy lánnyal 2 napja, de se én, se ő nem ír rögtön vissza. Szerintem mindketten úgy vagyunk vele, hogy nem a neten akarunk bájcsevegni, hanem majd inkább személyesen.

Viszont ez a "kaland" arra jó, hogy betekints egy kicsit a fiúk/férfiak világába, hogy mégis milyen a másik oldalnak elhívni valakit :)

27F

2015. okt. 25. 21:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem direkt nem ír vissza. Feljött ide és itt figyeli a válaszaidat meg azt, hogy mit össze küzdesz érte. Teszteli, hogy mennyire vagy kitartó és mennyire akarod megszerezni. :) Nem könnyűvérű a srác. De hátha beadja a derekát a végén és visszaír. Reménykedj, hogy nem azt írja, hogy bocsi, van barátnőm.
2015. okt. 25. 21:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!