Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A netes társkeresésnél miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A netes társkeresésnél miért olyan a pasik 99%-a hogy kevés kitartás és "mindent azonnal akarok" stílus?

Figyelt kérdés
Komolyan annyira kiábrándító hogy egyik se akar egy nőért se harcolni, az első visszautasításnál teljesen feladja és csak sajnáltatja magát. A másik hogy a nagytöbbség ha azonnal nem küldök képet az arcomról, testemről, mellemről stb egyből lép is ki. Én lassan 4 éve próbálom ezt a netes társkeresést ez idő alatt több száz pasival beszéltem már, idáig összesen 2 pasi (KETTŐ) volt aki képes volt küzdeni egy nőért, velük össze is jöttek a dolgok, a többi rengeteg nem. Miért van ilyen kevés kitartás a mai férfiakban?

2015. okt. 20. 21:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Engem pasiként ezeken az oldalakon már az lelomboz, és "feladom", hogy az esetek többségében nincs normális kommunikáció. Én kérdezek, én mesélek, én viccelek, a reakció pedig egy fél sor, talán kettő, meg nyomorék emojik. Látszólag értelmes nők :) Tisztelet a kivételnek, akivel egyenrangú partnerként lehet beszélni. Nem csoda, hogy néhány üzenetváltás után nem írok, nem válaszolok többet.
2015. okt. 20. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezek után fel se merek regisztrálni társkeresőre... :(

25/N

2015. okt. 20. 22:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor én a maradék 1%-ba tartozom. Fent vagyok egy társkeresőn, és kb. hetente szoktam felnézni az oldalra, akkor mindig újra írok annak aki válaszolt. Nem sietem el az ismerkedést, sőt én már pont az ellenkező véglet vagyok, nagyon lassan alakulnak ki bennem az ilyen dolgok, voltak olyan lányok akikkel hónapokig leveleztem ilyen szinten, volt amelyikkel nem lett semmi, meg olyan is akivel végül összejöttünk. Elég flegmatikus alkat vagyok, nagyon lassan alakulnak ki bennem az érzések, és könnyen el is múlnak, nem különösebben ráz meg ha éppen nem jön össze, amúgy is vannak olyan időszakaim amikor egyébként is lusta vagyok egy kapcsolatra.
2015. okt. 20. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem gondolom, hogy kevés lenne a kitartás a férfiakban. Aki ilyen helyen keresgél, két dolog miatt teszi. Az egyik: szex. A másik: végső elkeseredés.

A 'nem' pedig elutasítás. Nincs mellékelve más, vagy felhívás, hogy ez bizony irónia (is) lehet.

Nem mindenki van ráállva ilyen szinten a társkeresőkre, hogy KSH-táblázatokat hozzon létre. :)

Azt írod Kérdező, hogy több százból KETTŐvel jöttek össze a dolgok....csak csendben jegyzem meg, ha összejött volna, akkor most nem itt írnád a kérdésedet, hanem már az elsőnél megállsz.

Persze, kérdés, hogy mi volt, ami összejött. A szex? Azonkívül?

Nalátod. Ha más nem volt, akkor meg nem mindegy, hogy mennyi idő telt el?

Persze hogy nem. Legalább haladtál volna előre. :)

2015. okt. 20. 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:
nos, nekem meg a lányok 99 százaléka soha nem válaszol. Ezeken mit küzdjünk?
2015. okt. 21. 00:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem raksz fel magadról képet? Hol élsz? Alapból nem is írok olyan nőnek, akiről nincs fent fénykép.
2015. okt. 21. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!