Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha valakivel kedves akarok lenni, az elutasít?

Figyelt kérdés

Ha lánynak írok és normálisan megkérdezem tőle, hogy hogy van vagy mi történt vele, stb.. akkor nem vagy alig írnak vissza.

De ha ő ír és én azt mondom ,hogy nem érek rá vagy dolgozom, stb. akkor írogat és amikor válaszolok majd kiugrik a bőréből. Ha szemét vagyok vele és valamit nem adok amit akar, nem akarok akkor találkozni, stb.. akkor rám ragad mint egy bélyeg. Ha viszont kedves vagyok és gondolok rá, viszek meglepit néha, hozzábújok, meghallgatom akkor egy ideig örül meg szerelmes aztán elhagy szó nélkül és alkoholista, de legtöbbször ribi is lesz. A volt barátnőim szinte mind ilyenek.. mitől lehet ez? Egyet tudok. Ha fáradt vagyok akkor nem nagyon van kedvem szeretkezni inkább csak bújok, viszont ha erőm teljében vagyok akkor állítólag nagyon élvezetes. Csak erre tudtam hirtelen gondolni de nemtudom igazából... annyira nem mondanám magam jóképűnek de tényleg tudnék szeretni ha végre valaki értékelné mert én nem sokáig tudom játszani a szemétkedőst..

2015. okt. 1. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:

"Ha viszont kedves vagyok és gondolok rá, viszek meglepit néha, hozzábújok, meghallgatom akkor egy ideig örül meg szerelmes aztán elhagy szó nélkül és alkoholista, de legtöbbször ribi is lesz. "

Ebben nem igazán értem, hol van az összefüggés, a kedvességnek és az alkoholfüggőségnek mi köze van egymáshoz? Olyan sok konyakos desszertet vettél neki meglepiből, hogy alkoholista lett tőle?:D

2015. okt. 1. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 Fentakadsz a részleteken elvtárs.

Nem nézel ki elég jól kérdező kartárs!

2015. okt. 1. 00:20
 3/4 A kérdező kommentje:
nem-nem... hanem amikor megismertem őket, abszolút nem fogyasztottak alkoholt. Mondjuk az egyik azért mert neki nem is nagyon szabadott volna, a másik pedig nagyon-nagyon ritkán, max fél évente egyszer. Amikor szakítottunk, az első olyan alkesz lett... tele van minden ilyen vödrös koktélos party fotókkal azóta, a másik meg ilyen tömény piás üvegekkel fotózza magát, illetve a piáit posztolgatja hogy mit iszik és nem egyszer amikor beszélni próbáltam vele, mondta hogy másnapos. Mikor előtte mondhatni sosem ivott egyik sem. Bár az utolsót megértem ha csak így tudja feldolgozni a szakítást, de nem én kértem tőle... még akár emberi módon meg is beszélhettük volna ha baja volt, de szerinte ez így jobb. Oké, csak nem teljesen értem. A piától nem változik semmi, max mi hisszük azt.
2015. okt. 1. 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Márpedig szemétkedőst kell játszani, hogy puncizhass. Ez a valóság, arra kell figyelni amit csinálnak, nem amit mondanak.
2015. okt. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!