Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihette azt, hogy csak lefeküdni akarok vele?
Figyelt kérdés
Egy srác elhívott találkozni, mire nekem az első kérdésem rögtön az volt, hogy hol lakik pontosan... A találkát később lemondta.
Fogalmam sincs miért ezt kérdeztem tőle, mert semmilyen hátsó szándékom nem volt
2015. szept. 24. 10:07
1/5 anonim válasza:
Eléggé túlagyalod... nekem eszembe nem jutna egy ilyen kérdésből arra következtetni, hogy az illető szexelni akar...
Hogy miért mondta le a találkát, arra kizárólag ő tudna válaszolni. Ha nagyon zavar, kérdezd meg tőle.
2/5 anonim válasza:
lehet elriasztottad, de lehet tényleg közbe jött valami...
22F
3/5 anonim válasza:
Megijedt, hogy meg akarod erőszakolni!
4/5 anonim válasza:
Ha azt hitte volna még koordinátákat is közölt volna veled fütsjelekkel. :) Tuti nem ez a gond. :)
5/5 anonim válasza:
De, lehet, mert én hallottam már ilyet, nem is egyszer. Amelyik fiú komolyabbat akar, annak az ilyen lányok nem kellenek, akik szerintük már midenkinek megvoltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!