Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire baj lenne hogy ha nem akarok egy fiúval egyből lefeküdni?
Pedig 2-3 hónap nem olyan nagy idő. Nyilván csak az volt (lett volna) nekik fontos).
Nekem volt olyan pasi, aki a 2. randin kiakadt, hogy én nem akarok vele lefeküdni :D
ha voltak pasijaid és "nem voltak képesek 2-3 hónapot várni" akkor jobb is, hogy érintetlen vagy :) olyannak ajándékozd oda a szüzességed, aki megérdemli! ne az 1. jött mentnek! szerintem ez inkább értékesebbé tesz :) nem voltak türelmesek, lehet csak a szexre kellettél nekik! várd meg azt aki tisztel, becsül és szeret és te is őt! nem kell elsietni a dolgokat mert a mai társadalom azt mondja, hogy "tedd meg" meg "gáz ha szűz vagy"...ne a társadalomra hanem a szívedre hallgass :)
21F
2-3 hónap a maximum, amit várok egy szűz lányra. Ha rád ennyit kell várni mondjuk az első randitól számítva, azzal semmi baj nincs.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!