Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A netes társkeresésnél miért olyan a pasik 99%-a hogy kevés kitartás és "mindent azonnal akarok" stílus?
Hát ne haragudj, harcolni én se akarok, nem a donyecki fronton érzem magam pl.: Tinderen :D Ha visszautasítod, mit csodálkozol? Én vissza se írok utána, nemhogy még sajnáltassam magam. Van olyan lány is aki egyenrangú félként kezel, akkor minek beszélgessek egy ilyennel?
Amúgy meg elég elkeserítő. Kezdtem azt hinni, hogy egyre kevesebb lány van aki ilyen kis királykisasszonynak képzeli magát, hogy meg kell érte kűzdeni. Tinderen is egyre jobb (szebb, értelmesebb) a felhozatal, de látjátok, maradtak még ilyenek is :D
Azt nem értem, miért baj neked, ha az első visszautasításra valaki feladja. Én ennek örülnék inkább a helyedben, sokkal rosszabb, ha nem érti valaki a "nem" szó jelentését, és képes zaklatásig elmenni.
Viszont a "mindent akarok és azonnal" stílus nekem sem jött be, én többek között emiatt hagytam ott ezeket az oldalakat.
Nem arról van szó, hogy verj le a csajért egy sor katonát b__szki :D
De nőnek igenis kell bizonyíték, hogy türelmes vagy, kitartó, és nem csak addig kell neked amíg bezavarod a macit a málnásba.
Nem, én leírtam, hogy az a legjobb, ha egyenrangú félként kezel. De hiába írom, ha csak végletekben tudsz gondolkodni. Tudod, van olyan is, amikor csak önfeledten jól elbeszélgettek, mindenféle "harcolás" vagy olcsó lotyóskodás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!