Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a párkapcsolatában, ha a nő talál ki valamilyen programot, arra is elmennek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 23:16
11/14 anonim válasza:
Persze, miért ne mennénk? Nagyon hasonló az érdeklődési körünk, így a legtöbb esetben, amikor valamelyikünk kitalál valamilyen programot, az a másiknak is tetszik, nem kell feláldoznia a józan eszét, hogy a kedvemért elviselje azt az x időt, amíg ott vagyunk :D Örömmel jön ő is színházba, moziba, kirándulni, sétálni a városba, koncertre, akármi.
Meg is buggyannék, ha valamire nagyon szeretnék menni (pl koncert, az jellemzően ilyen dolog), és ő csak azért nem akarna velem jönni, mert én találtam meg az együttes honlapján, és én vetettem fel az ötletet. Nem is tartana sokáig a dolog, ha ennyire korlátozna és ilyen szexizmussal élne a kapcsolatban...
12/14 anonim válasza:
Puff, ha könyvesból a programom akkor is elkísér a párom mert szeret velem lenni.:) alap hogy oda is menjetek ahova te szeretnél és hogy a párod boldogan menjen veled :)
13/14 anonim válasza:
Elég gáz lenne, ha nem. :D Egyértelmű.
14/14 anonim válasza:
Mivel barátom elég fantáziátlan ilyen szempontból így a programok 90-95 %-át én találom ki be is baszna ha nem mennénk el az általam kitalált programra, csak azért mert nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!