Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a párkapcsolatában, ha a nő talál ki valamilyen programot, arra is elmennek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 23:16
1/14 anonim válasza:
Na mi van, egy nyomorult diktátor a faszid? :D
4/14 A kérdező kommentje:
Első válaszolj inkább :D
2015. okt. 19. 23:24
6/14 anonim válasza:
Igen esetunkben :) Altalaban megbeszeljuk kozosen a programot, ha en felvetem,hogy menjunk szinhazba mert talaltam egy jo darabot zokszo nelkul eljon velem. Ha olyan rendezveny van ami ot erdekli huen kovetem :D
18/L
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. okt. 19. 23:34
10/14 anonim válasza:
Én tele vagyok ötletekkel, úgyhogy nem is tudom, mit csinálnék olyan pasival, aki nem jönne el velem valamire/valahova, amit én találok ki, csak mert nekem jutott eszembe. Az biztos, hogy visszatartani nem hagynám magam, eddig sem hagytam senkinek, hogy lebeszéljenek, ha valamit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!