Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
Ha nem tud valaki összejönni egy nővel sem (itt elég sokan ezt írják) és megpróbálják kielégíteni az igényiket, így elmennek kurvåhoz utána csapdába esnek. Abba a csapdába, hogy, ha a későbbiekben mégis alakulna egy normális kapcsolat és megtudja a nő, hogy a srác kurvåzott szinte biztos, hogy elítéli és megszakad a kapcsolat. Tehát a srácnak a nők okoztak egy problémát azzal, hogy nem jöttek össze vele és ennek a "megoldása" után még annyira sem akarnak vele összejönni. Miért nem fogadják el a nők azt, hogy, ha már közülük valaki nem adja be a derekát, akkor legalább elnézik a srácnak, hogy elmegy kurvåhoz?
/Tudom ebből az jön le, hogy a nők a hibásak, meg nem kell elmondani későbbiekben a kurvåzást és kész. De ez most nem érdekel./
Azért ez elég sokrétű dolog. Megmondom őszintén, én sem örülnék neki, ha hivatásosnál lett volna előttem a párom (főleg amiatt, mert ki tudja, milyennél volt, azért útszélen nem mindig húznak gumit, és ki tudja, hány gombás-retkes tökű csávó járt már a csajsziban előtte)... meg ez számomra arról tanúskodik, hogy nem képes harcolni, és feladta.
Persze itt is azért vannak szintek, tehát egy 25+-os férfinál már megértem, hogy már x éve nem dugott, vannak igényei... azt nem, amikor egy 18-19 éves fiúcska, aki próbálkozott max. 10 csajnál, ebből mindegyik Zimány Linda-utánzat, mert "csak az jön be, miért álljak le átlagossal", mikor ő hát finoman szólva sem egy matyóhímzés, és nem is túl ápolt, és akkor "jaj, nekem csak prosti jut, brühühü, csúúúnya nők"... hát az nekem taszító.
Meg az sem mindegy, milyen, hogy történő ismerkedéseknek ilyen a vége. Nem mindegy, hogy kedvesen, kifejezetten a lány miatt ismerkedik, vagy láthatóan az összes lányt végigkérdezi a diszkóban, és érződik, hogy semmi komolyat nem akar, csak viszket a dákó.
"#23: Ezt a "punci nem jár alanyi jogon" kártyalapot mindig akkor kapjátok elő, amikor egy átlagos, vagy az alatti srác panaszkodik. A vezérkanoknak érdekes módon nemhogy jár alanyi jogon, hanem tálcán vannak megkínálva a jobbnál jobb puncikkal. Ezzel a hozzászólásoddal is csak mélyíted a szakadékot."
azért ilyenkor írják, mert a ronda fiúk csinálnak úgy, mintha járna nekik. mivel nem tudnak felszedni senkit, ezért kitalálják hogy nekik jár.
az hogy a vezérkanok mit kapnak, mit nem kapnak meg, az itt teljesen mindegy. de azok közül egyik sem panaszkodik úgy, mint a kérdező.
vicces amikor társkeresésről panaszkodnak a fiúk, hogy a lányoknak milyen könnyű, aztán arról kezdenek beszélni, hogy a lányok milyen könnyen szerezhetnek szexpartnert. mintha a kettő ugyanaz lenne.
Nem ugyanaz, de könnyűségében gyakran hasonló.
A vezérkanok minek panaszkodjanak, ha nekik úgyis jut minden napra péunci? Olyan logikátlan dolgokat írsz le!
Azt szerintem a srácok sem gondolják, hogy alanyi jogon jár; az esély az, aminek járnia kellene mindenkinek. Mit mondhatnának mégis, ha egyszer elérhetetlenek nekik a lányok?
Nekem mondhat barki barmit, soha a budos eletbe nem kell tobb olyan ferfi aki k****vazott.
Mert:
1. Elobb-utobb visszater erre
2. A szex olyan is vele...
3. Undorito
Inkabb egy szuz pasi.
nem volt logikátlan, amit te írtál, az volt logikátlan. hova írnák, ha nem a ronda fiúknak, hogy nem jár neki csak úgy nő, ha a ronda fiúkon kívül senki sem követeli? érted?
ezt a könnyűségében hasonlót hagyjuk már. nem kell csakazért is visszavágni bármivel, ami az eszedbe jut.
ez a csak adjanak egy esélyt is felesleges duma. ha a vége nem az lesz, hogy összejönnek vele, akkor megint ott tartanak, hogy minden nő r*ibanc.
egyébként az esély sem olyan, hogy jár. valaki vagy ad ha akar, vagy nem. semmit nem követelhet senki egy másik embertől.
ha elérhetetlenek nekik a lányok, akkor egyből el kell kezdeni anyázni? milyen gyerekes és unintelligens viselkedés ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!