Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Ha nem tud valaki összejönni egy nővel sem (itt elég sokan ezt írják) és megpróbálják kielégíteni az igényiket, így elmennek kurvåhoz utána csapdába esnek. Abba a csapdába, hogy, ha a későbbiekben mégis alakulna egy normális kapcsolat és megtudja a nő, hogy a srác kurvåzott szinte biztos, hogy elítéli és megszakad a kapcsolat. Tehát a srácnak a nők okoztak egy problémát azzal, hogy nem jöttek össze vele és ennek a "megoldása" után még annyira sem akarnak vele összejönni. Miért nem fogadják el a nők azt, hogy, ha már közülük valaki nem adja be a derekát, akkor legalább elnézik a srácnak, hogy elmegy kurvåhoz?

/Tudom ebből az jön le, hogy a nők a hibásak, meg nem kell elmondani későbbiekben a kurvåzást és kész. De ez most nem érdekel./

2015. okt. 14. 11:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
87%
Prostis kérdéseknél mindig az a 35 éves férfi jut eszembe aki eddig csak prostituáltakkal szexelt, a nőket hibáztatta mert hogy nem kellett senkinek. Mire kiderült hogy még ennyi idősen is a 18-20 éves csajokat jöhetnek csak szóba nála...
2015. okt. 14. 11:55
 12/49 anonim ***** válasza:
60%

A prostizás nem oldja meg a problémát, az max neked jó úgy 2 percig (hihihi), de attól még nem lesz könnyebb a párkeresés. Attól még nagyjából ugyanazok az emberek vesznek majd körbe, ugyanazokon az oldalakon, helyszíneken fogsz próbálkozni ugyanazokkal a módszerekkel, amik eddig nem jöttek össze.

Szóval, a prostihoz menés nem oldja meg a problémát.

Egyrészt. Másrészt meg, szerintem relatíve keveseket zavar az, hogy a párja korábban volt már prostinál. Max azokat a korlátolt elméket, akikről már itt korábban szót esett, akik ugyebár egy szinten vannak azokkal a férfiakkal, akik a nyitott konzervhez hasonlítják a "használt" (nem szűz) nőket, vagy netalán elítélik azokat, akiknek már volt egyéjszakás kalandja (bár nekik maguknak férfiként ez alap). Nem tudom, ilyennel mennyire szeretnél együtt élni életed végéig, de a te döntésed. Belegondolva engem különösebben nem érdekelne, ez részemről pontosan ugyanolyan tartalommal jár, mint mondjuk az, hogy volt már korábban kalandja. Ami azt illeti, pontosan erről is van szó. Csak ezért fix összeget fizetett, és nem ki tudja hány vodkát vagy vacsorát vagy ilyesmit. Lényegi különbség nincs a dologban :D

De, hogy a kérdésedre válaszoljak: ha alapból nem tetszel a nőnek, nem szeretne veled komoly kapcsolatot, de nem tudja ezt hogyan közölni veled, akkor egy nagyon egyértelmű és ésszerű támadási felületet adsz neki azzal, hogy elárulod a prostizós múltad. Vagy csak simán a korábban boncolgatott korlátolt felfogásúakkal volt szerencséd összeismerkedni.

2015. okt. 14. 11:57
 13/49 anonim ***** válasza:
85%
Amiért a pasiknak gond ha egy nő qva volt.
2015. okt. 14. 12:05
 14/49 anonim ***** válasza:
35%

Azért hasonlítsuk már össze azt, hogy egy hetero férfi és egy hetero nő hogyan tud szexhez jutni.

A szituáció a következő: A szingli Géza/Gizi ül otthon és egyszer csak kefélhetnéke támad.

Gizinek annyi a dolga, hogy elmegy valami kocsmába vagy klubba, beszél pár szót és máris minden ujjára talál egy férfit, aki szívesen ágyba vinné.

Géza ezzel szemben a legjobb esetben is azt remélheti, hogy ma van a szerencsenapja és talál egy kellően kiéhezett nőt, akit több napnyi puhítás nélkül le tud fektetni. Mivel ezekre annyi az esély, mint az albínó denevérekre, így Géza csak annyit tehet, hogy egy bizonyos összes kicsengetése után szobára mehet egy prostival. Konklúzió:

- Gizi kevés energia befektetéssel tud szexelni, ha éppen úgy akarja, mert harca kést férfiből gyakorlatilag minden szórakozóhelyen vagy egy tucat van, értelem szerűen fizetnie se kell, legfeljebb a busz- vagy benzinköltséget, amivel eljut A-ból B-be.

- Géza kénytelen végigjárni a látogatható helyek nagy részét és ha nagyon nagy malaca van, akkor talál egy nőt, aki némi koktélozás után hajlandó vele menni. Mivel ez nem túl valószínű. így Géza kénytelen pénzt fizetni azért, amit Gizi tök ingyen megkap.

És itt jön a shitstorm. A legtöbb nő azt hiszi, hogy a férfiaknak ugyanolyan könnyű szexhez jutni, mint egy nőnek. A példát átlagos emberekre kell érteni, nem bányarémekre meg nem Adoniszokra. Ezért van az, hogy a nők csak hápognak, mert fingjuk sincs róla, hogy egy férfinak nem úgy megy, mint nekik, hogy 4 szó után már hatan állnak sorba előttük. És igen, erről lehet általánosságban beszélni, mert ez egy általános jelenség. Persze gondolom most jön a szokásos "én nő vagyok és nekem nem megy ez" körök futása. Egyetlen példa nem fog felül írni 4 millió másikra jellemző szabályt, bár gondolom ezt hiába magyarázom, az itteni kretének úgyse fogják fel.

2015. okt. 14. 12:09
 15/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a srác akit körülrajonganak az olyan nők akiket meg szeretnék kapni. Nem nagyon akarnak megismerni vagy érdeklődni irántam, pedig megteszem a kezdő lépéseket. Kielégítendő igények viszont vannak. A pénz meg nem érdekel.
2015. okt. 14. 12:10
 16/49 anonim ***** válasza:
63%

16#

Te magadból indulsz ki?

Azért ne járasd már le a férfinemet ;-)

2015. okt. 14. 12:10
 17/49 anonim ***** válasza:
68%
Kíváncsi lennék ebben a helyzetben is, hogy a Kérdező milyen nőket szeretne megkapni, milyen magasra tette azt a mércét :-D ugyeugye mindig a nők a hibásak. Hooogyne :-D
2015. okt. 14. 12:13
 18/49 anonim ***** válasza:
6%

18#

Több ezer nő és férfi példájából indulok ki, amiket lassan másfél évtizede figyelek.

(Annyira jellemző, hogy a velem egyet nem értők máris személyeskedni kezdenek, nem csalódtam a gyakoris színvonalban)

2015. okt. 14. 12:13
 19/49 anonim ***** válasza:
70%
20# én mindig csalódok ha hozzád hasonlókat olvasok. Nem minden férfi lúzer, a saját nevedbe beszélj.
2015. okt. 14. 12:16
 20/49 Sunshinedoll ***** válasza:
72%
Arra nem gondoltál, hogy nem alanyi jogon osztogatják a nőket szimplán azért, mert farkad van?
2015. okt. 14. 12:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!