Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Ha nem tud valaki összejönni egy nővel sem (itt elég sokan ezt írják) és megpróbálják kielégíteni az igényiket, így elmennek kurvåhoz utána csapdába esnek. Abba a csapdába, hogy, ha a későbbiekben mégis alakulna egy normális kapcsolat és megtudja a nő, hogy a srác kurvåzott szinte biztos, hogy elítéli és megszakad a kapcsolat. Tehát a srácnak a nők okoztak egy problémát azzal, hogy nem jöttek össze vele és ennek a "megoldása" után még annyira sem akarnak vele összejönni. Miért nem fogadják el a nők azt, hogy, ha már közülük valaki nem adja be a derekát, akkor legalább elnézik a srácnak, hogy elmegy kurvåhoz?

/Tudom ebből az jön le, hogy a nők a hibásak, meg nem kell elmondani későbbiekben a kurvåzást és kész. De ez most nem érdekel./

2015. okt. 14. 11:13
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
0%
En sosem oldottam. Ha volt ugyis gumit huzott. Bar rajongani nem rajongpk erte de minden embernel vannal hibai...
2015. okt. 14. 11:16
 2/49 anonim ***** válasza:
80%
Es mibol gondolod, hogy a qrvazas utan valtozik barmi es osszejonnek veled? Ugyanugy nem fogsz erteni a nokhoz.. Az ágyban lehet, de addig el is kell jutni.
2015. okt. 14. 11:21
 3/49 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt mi a francnak híresztelni, hogy k.váztál?

Másrészt attól, hogy k.váztál, még nem fogsz jobban érteni a nőkhöz, nem lesz nagyobb sikered náluk.

2015. okt. 14. 11:28
 4/49 anonim ***** válasza:
60%

Már aki ilyen. Engem sose érdekelt, hogy mi volt előttem, ha qrvázott, hát egészségére váljék. Az a nő, aki azért nem jön össze, vagy szakít az egyébként más szempontokból neki megfelelő sráccal, mert volt már prostituálttal dolga, pont olyan csacsi, előítéletes gondolkodású, mint az a pasi, aki azért nem jön össze egy lánnyal, mert ezt megelőzően x számú partnere volt, vagy egyéjszakás kalandja volt.

És tudom, hogy nem érdekel, de most tényleg, miért kéne egy kapcsolatot úgy indítani, hogy Józsi vagyok, 25 éves, független, autószerelő, szeretem a zenét és a sportot, és már háromszor voltam prostival...

2015. okt. 14. 11:28
 5/49 anonim ***** válasza:
74%

nem a nők hibája, hogy nem jönnek össze valakivel. nem kötelesek rá, nem ők okozzák effektíve a problémát. szóval mi ez, hogy egyik sem adja be a derekát? :D

senki nem köteles senkinek elnézni semmit.

2015. okt. 14. 11:30
 6/49 anonim ***** válasza:
72%

szóval te mindenáron dugni akarsz akkor is amikor elmentél k*vázni és most is amikor ismerkedsz a lánnyal aki lepattint a múltad miatt...

A te hibád, hogy elmentél k*rvázni és az is a te hibád, hogy nem olyan lányt keresel akinek ez nem gond...

22F

2015. okt. 14. 11:37
 7/49 anonim ***** válasza:
34%
Nem A NŐK okozzák a te problémádat, senki nem köteles szánalomból összejönni valakivel. Én megalázónak érezném, ha valaki szánalomból jönne össze velem. Olyan nőt kell találni, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, a többi meg nem számít. Engem sem érdekel, hány pasival nem jött össze a dolog, az az egy számít, akivel életünk végéig kitartunk egymás mellett szeretetben úgy, hogy kölcsönösen egymást akarjuk.
2015. okt. 14. 11:37
 8/49 anonim ***** válasza:
20%

Te is hülye vagy kérdező, minek mondtad el nekik, hogy elmentél kurväzni?

Másfelől meg a nőkben van egy alapvető ellenszenv a kurväkkal szemben. A kurvä a lecsupaszított nőiség, kvázi egy megnyúzott nő. A kurvä az, ami a nők nagy része a sok körítés meg bájolgás nélkül. Mit csinál egy kurvä? Pénzt kér a szexért. Ennyi. Lényegre törő és egyszerű. Mit csinál egy nő? Energiát kér tőled, hogy te bizonyítsd neki nap, mint nap, hogy milyen fontos neked és hogy mennyi mindent képes vagy megenni érte. Mi is a pénz? Energia befektetéssel megkeresett dolog, kvázi energia papír formában. Lényeg a lényeg, a nők ugyan azt akarják, mint a kurväk, csak az utóbbi sokkal egyszerűbben adja elő magát, de végső soron mindegyik ugyan azt akarja.

Ezt a párhuzamot a nők is, legalábbis az értelemsebbje már rég felfedezték, de ahelyett, hogy megpróbálnának nem kurväként viselkedni, inkább az igazi kurväkat kezdik el ostorozni. Sztálin pontosan ilyen logika mentén tartott rendszeres politikai tisztogatásokat. Ő is meglátta saját magát a feltörekvő politikusokban és, mivel ismerte saját magát, ezért tudta, hogy belőle egy is elég, viszont a változás meg se fordult a fejében, így szépen megölette azokat, akik úgymond "kicsi Sztálinok" voltak, pontosan amiatt, amiért a nők utálják a kurväkat: saját magukat látják bennük.

2015. okt. 14. 11:50
 9/49 anonim ***** válasza:
71%
Itt az a kérdés, hogy miért nem tudsz kapcsolatot létesíteni egy nem prostival? Mi a gond?
2015. okt. 14. 11:50
 10/49 anonim ***** válasza:
23%
Sok hivatásos prosti sokkal tisztább, mint némelyik teljesen hétköznapi, átlagos, nőnek szépített szutyok. A nők mellesleg totál logikátlanul gondolkodnak. Alapból elítélik a szűz, elítélik a ronda, és elítélik azokat a kombó szűz vagy ronda srácokat is, akik prostikhoz járnak, mert soha egyetlen nőnek sem kellettek. Nem elég, hogy valakit elver a sors, mert rusnyának született, még a tisztelt nők is tesznek alá pár lapáttal. Amúgy meg pont azok a nők szokták kritizálni a férfiakat, akik önként dalolva teszik szét a lábukat az alfáknak. Szívből gyűlölöm a női nemet.
2015. okt. 14. 11:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!