Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Ha nem tud valaki összejönni egy nővel sem (itt elég sokan ezt írják) és megpróbálják kielégíteni az igényiket, így elmennek kurvåhoz utána csapdába esnek. Abba a csapdába, hogy, ha a későbbiekben mégis alakulna egy normális kapcsolat és megtudja a nő, hogy a srác kurvåzott szinte biztos, hogy elítéli és megszakad a kapcsolat. Tehát a srácnak a nők okoztak egy problémát azzal, hogy nem jöttek össze vele és ennek a "megoldása" után még annyira sem akarnak vele összejönni. Miért nem fogadják el a nők azt, hogy, ha már közülük valaki nem adja be a derekát, akkor legalább elnézik a srácnak, hogy elmegy kurvåhoz?

/Tudom ebből az jön le, hogy a nők a hibásak, meg nem kell elmondani későbbiekben a kurvåzást és kész. De ez most nem érdekel./

2015. okt. 14. 11:13
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
19%
A vízbe bele lehet fulladni, ha nem tudsz úszni és nem ér le a lábad.
2015. okt. 14. 13:00
 32/49 A kérdező kommentje:
Ez a kacsás hasonlat elég nagy baromság ide. Egy kacsa a fizikánál és a biológiánál fogva alapból tud úszni. Arkihimédész törvénye és az úszóhártyái... Nőt nem lehet így kapni.
2015. okt. 14. 13:01
 33/49 anonim ***** válasza:
72%
Akkor mit könyörögsz szexért te nyomorék? Azt hiszed nem írtál még rám eddig te gyökér? :-D
2015. okt. 14. 13:03
 34/49 anonim ***** válasza:
52%
töperős, és vele is ilyen tahó vagy? Tudja, hogy mit csinálsz itt online? Ha lesz egy lányod, őt is így fogod nevelni?
2015. okt. 14. 13:03
 35/49 anonim ***** válasza:
62%
Töperős az érdekes, nekem is írtál belső üzeneteket a válaszaim alapján. Hogy is van ez???
2015. okt. 14. 13:05
 36/49 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy a kommunikáció itt felvett egy olyan formát, amit nem kívánok tovább követni. Kösz, az eddigi értelmes válaszokat!
2015. okt. 14. 13:06
 37/49 anonim ***** válasza:
81%

Ha a férjemről kiderülne, hogy még egyedülállóként volt ilyen prostis kalandja, nem ítélném el érte és nem tenné tönkre a kapcsolatunkat.

Viszont nem értem, mi bajod azzal, hogy nem kell közzétenni a prostizást?

Magánügy, hogy kivel mikor és hogy volt szexuális kapcsolatod, tényleg nem kell már az elején híresztelni a részleteket. Ez olyan téma, amiről maximum már egy bizalmasabb kapcsolatban lehet beszélni.

2015. okt. 14. 13:11
 38/49 anonim ***** válasza:
63%

Nem kell elárulni, pláne nem azzal kezdeni az ismerkedést hogy te prostiztál.

Szerintem ki lehet bírni prostizás nélkül is. Én nagyon rég nem voltam már nővel és mégsem látogattam meg fizetős nőket.

Ha a nő mégis rákérdez az eddig/korábbi szexuális életedre az ismerkedősnél akkor megmondod neki hogy szerinted korai erről beszélni.

Ha meg később, már javában a kapcsolat során jön elő a téma és te őszintén válaszolsz neki akkor nem fog elhagyni ha szeret téged, esetleg csalódott lesz.

2015. okt. 14. 14:53
 39/49 anonim ***** válasza:
65%

Az általad felvázolt dologban egyetlen egy valaki hibáztatható. Maga a "férfi". És ebben csak az a poén, hogy amíg ezt nem ismeri fel...tenni sem tud ellenne...ergo mindig beleesik ugyanabba a csapdába. A nők le sem tolják..és blablabla.

Egyébként meg miért kellene a nőnek elfogadni a ku.rvázást? Miért kéne bármit is lefogadniuk? Ki is verhetné az adott facér pasas a bohócot....és akkor egyik nőt sem zavarná, hogy mi történt azelőtt mielőtt össze nem jöttek. Nem?

2015. okt. 14. 15:06
 40/49 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, kérdező, én egyetlen dolog miatt szeretnék tudni erről, ha valakivel már úgy áll a dolog, hogy lehet több is (szóval nem rögtön ezzel indítani, hanem ha más dolgok stimmelnek, és esély lehet komolyabb kapcsolatra), méghozzá azért, hogy nem szedtél-e össze valami betegséget, amit tovább terjeszthetsz. Akár prostizás, akár gyakori partnerváltogatás esetén ott a kockázat, persze egy embertől is el lehet kapni bármit, de míg valakinek mondjuk a szex egy komoly párkapcsolat része, aki felelőtlenül áldoz ezen az oltáron, vagy kapkod fűhöz-fához, ott nagyobb a kockázat, kevésbé ismered az aktuális partnert, nem biztos, hogy eszedbe jut. És van olyan nemi úton (is) terjedő betegség, amit az óvszer nem feltétlenül véd ki, és súlyos következményei lehetnek (pl. HPV - [link] ). Szóval ha valakivel komoly kapcsolatot szeretnék, ennek a kockázatát lehetőleg szeretném kiszűrni. Ebben részemről nincs ítélkezés, függetlenül attól, hogy gyenge embernek tartom, aki nem bírja ki, ha épp nincs kapcsolata, és összefekszik számára ismeretlenekkel is, de elkönyvelném annak, hogy ez a múlt, és nem rontaná az esélyeit, ha adott esetben pont ilyen emberrel alakulna komoly kapcsolatom, és szerencsés módon nem lett vírushordozó, viszont azt elvárnám, hogy ha nem gondolt rá, akkor nézesse meg magát, ha már ilyen a múltja. No, ha ezek után ettől elzárkózna, akkor viszont mehet, amerre lát, fordított esetben ugyanis én is megnézetném magam.
2015. okt. 14. 15:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!