Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
Ha nem tud valaki összejönni egy nővel sem (itt elég sokan ezt írják) és megpróbálják kielégíteni az igényiket, így elmennek kurvåhoz utána csapdába esnek. Abba a csapdába, hogy, ha a későbbiekben mégis alakulna egy normális kapcsolat és megtudja a nő, hogy a srác kurvåzott szinte biztos, hogy elítéli és megszakad a kapcsolat. Tehát a srácnak a nők okoztak egy problémát azzal, hogy nem jöttek össze vele és ennek a "megoldása" után még annyira sem akarnak vele összejönni. Miért nem fogadják el a nők azt, hogy, ha már közülük valaki nem adja be a derekát, akkor legalább elnézik a srácnak, hogy elmegy kurvåhoz?
/Tudom ebből az jön le, hogy a nők a hibásak, meg nem kell elmondani későbbiekben a kurvåzást és kész. De ez most nem érdekel./
Ha a férjemről kiderülne, hogy még egyedülállóként volt ilyen prostis kalandja, nem ítélném el érte és nem tenné tönkre a kapcsolatunkat.
Viszont nem értem, mi bajod azzal, hogy nem kell közzétenni a prostizást?
Magánügy, hogy kivel mikor és hogy volt szexuális kapcsolatod, tényleg nem kell már az elején híresztelni a részleteket. Ez olyan téma, amiről maximum már egy bizalmasabb kapcsolatban lehet beszélni.
Nem kell elárulni, pláne nem azzal kezdeni az ismerkedést hogy te prostiztál.
Szerintem ki lehet bírni prostizás nélkül is. Én nagyon rég nem voltam már nővel és mégsem látogattam meg fizetős nőket.
Ha a nő mégis rákérdez az eddig/korábbi szexuális életedre az ismerkedősnél akkor megmondod neki hogy szerinted korai erről beszélni.
Ha meg később, már javában a kapcsolat során jön elő a téma és te őszintén válaszolsz neki akkor nem fog elhagyni ha szeret téged, esetleg csalódott lesz.
Az általad felvázolt dologban egyetlen egy valaki hibáztatható. Maga a "férfi". És ebben csak az a poén, hogy amíg ezt nem ismeri fel...tenni sem tud ellenne...ergo mindig beleesik ugyanabba a csapdába. A nők le sem tolják..és blablabla.
Egyébként meg miért kellene a nőnek elfogadni a ku.rvázást? Miért kéne bármit is lefogadniuk? Ki is verhetné az adott facér pasas a bohócot....és akkor egyik nőt sem zavarná, hogy mi történt azelőtt mielőtt össze nem jöttek. Nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!