Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi ebben a logika? Vagy csak én nem értem? 23l
Figyelt kérdés
Adott egy srác, akinek tetszem, de van kapcsolata. Barátok vagyunk egyébként, csak vannak furcsa megnyilvánulásai. Egyszer közeledik felém, konkrétabb célzásokat tesz kettőnkre stb, olykor úgy tűnik érez is valamit irántam. Aztán később mikor tegyük fel összefutunk valahol, megkérdezi, hogy van e már barátom és hozzáteszi: "azért már ideje lenne, hogy legyen valakim".
Miért mondja ezt? Komolyan nem értem...
2015. okt. 13. 17:02
1/5 anonim válasza:
Nem tudom.De ha párja van,akkor miért nem "lövöd le" magad?
2/5 anonim válasza:
Én azt nem értem ha kapcsolata van akkor miért akarsz bármit is tőle? Te lennél a hibás mindenki szemében. Inkább nyíltan mond ki vagy célozz rá hogy ha valamit akar tőled akkor legyen előtte egyedülálló mert nem egy játékszer vagy. (Bár ki tudja te mit akarsz...)
3/5 A kérdező kommentje:
Én semmit sem akarok tőle. Akkor sem akarnék, ha szingli lenne. Fogalmazzunk úgy, hogy erkölcsileg más síkon vagyunk... Barátilag viszont elvagyunk.
Csupán érdekel, hogy miért mond ilyeneket?
Egyszer velem akarna lenne, máskor meg piszkál, hogy ideje lenne már bepasiznom? Mi értelme van ennek?
2015. okt. 13. 17:12
4/5 anonim válasza:
Semmi. Te magad mondtad, erkölcsileg más szinten vagytok.
5/5 anonim válasza:
#3: Talán annyi lehet hogy Téged értelmesebbnek és intelligensebbnek talál hozzá vagy a barátnőjéhez képest. Ezért kérdezi miért nincs párod. Ez ilyen dicséret...és akarna Téged de nem lehet és ezt tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!