Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a férfiak, hogy a nök csak alfahímekkel járnak?

Figyelt kérdés

Mindenki azt állítja itt az oldalon, hogy a nöknek csak a kopasz, kigyúrt pénzes bunkókkal járnak. Ami azt illeti, én ilyen vidéki maffiózókat még csak rajzolt szemöldökü pirítósok társaságában láttam, a normális nök (magamat is beleértve) messze kerülik az olyan férfiakat, akiknek kilóg a kapanyél a szájukból.

Vagy ezek szerint az ide írogató kedves, rendes, átlagos srácok számára ezek a szoliszökevények a jó nök?

2015. okt. 12. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Miért gondolod, hogy minden férfi ezt gondolja?
2015. okt. 12. 16:12
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem egy jóképű, sportos, népszerű csávó is alfahímnek számít, nem csak a maffiózók. És bizony ilyenekkel jàrnak a csajok körül lehet nézni.
2015. okt. 12. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
56%

20 éves koromig én is szűz és lúzer voltam, de aztán elkezdtem ismerkedni társkeresőkön. 1 év alatt 4 lánnyal feküdtem le onnan (+ kb egy tucat másikkal csókolóztam) és a legutolsó lány már fél éve a barátnőm.

Nem tartom magam pedig ma sem alfahímnek, inkább zárkózott vagyok, igaz a hozzám közel álló emberekkel jó arc és nyitott.

Amúgy 2 méter magas és jóképű is vagyok, csak tényleg félénk és szégyenlős.

22/F

2015. okt. 12. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Mert könnyebb másokat okolni saját maguk helyett.

Itt szerintem ugyanaz a kb. 10-20 pasi siránkozik napi szinten azért, mert nem megy neki a csajozás. Ez nem tömeg, csak néhány tehetetlen, önbizalomhiányos, gyenge pasas a gép előtt.

2015. okt. 12. 16:21
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem olvastam végig az összes ezzel kapcsolatos itteni kérdést és kommentet, de azok alapján, amiket láttam csak nagyon kevesen állítják ezt. A legtöbben többé-kevésbé azt mondják, hogy ha elérhető egy "alfahím", akkor általában őt választják, ha éppen meg nincs, akkor pedig azt, aki a legközelebb áll ennek a definíciójához. Vedd úgy, hogy az alfák a csokifagyi, mindeni más vanília, citrom, stracsi, eper meg puncs (a csoki onnan jön, hogy általában az volt a legnépszerűbb a fagyis kocsinál a gyerekkoromban). A nők, ha van, akkor mindig a csokisat választják és csak akkor vesznek másmilyent, ha abból épp nincs. Ugyanezt a fagyis logikát nem lehet ráhúzni a férfiakra, az ő "alfa nőstényük" nem egy kollektív fogalom, hanem egyénenként változó, vagy legalábbis sokkal változatosabb, mint a nőknél. Mit is jelent ez? Ha megkérdezel X nőt, hogy nekik mi a férfiideáljuk, akkor jó eséllyel a nagy részük ugyan azt, vagy legalábbis nagyon hasonló leírást fog adni. Ha X férfit megkérdezel, hogy nekik mi a nőideál, akkor sokkal változatosabb válaszokat fogsz kapni, ezért se lehet nagyon egyetemes nőideált megalkotni a férfiak körében, mert az ő ízlésük sokkal szerteágazóbb, mint a nőké. Egy férfi álomnője általában a saját álomnője, míg egy nő álomférfija még másik 400 nő álomférfija is, ez kb. annyit tesz, hogy egy glasgow-i nő férfiideálja nagy eséllyel ugyanaz, mint egy vlagyivosztok-i nőé, míg két, sima pesti férfi nőideálja nagy eséllyel eltérő, pedig az első példában szereplő nők között egy fél világ van, azonban a két utóbbi férfi között kb. 3 háztömb.

Ezért van az, hogy a nők, ha tehetik, akkor ugyanarra a típusra hajtanak, hisz mi is az "alfa" definíciója, legalábbis emberi viszonylatokban? A legkelendőbb. Mivel a többség általában egy kis halmazból válogat, ezért az a halmaz lesz az alfa, ergo a legkelendőbb. A férfiaknál nincs ilyen, náluk sok, különböző halmaz van, ezért, mivel egyik se kap kifejezetten nagy figyelmet, így nem is beszélünk olyanról, hogy egyetemes nőideál a férfiak esetében.

2015. okt. 12. 16:27
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
nem járnak velük mert párszor meg kettyintik a nőciket aztán kuka! aztán 30 évesen rá jön hogy csak arra volt jó aztán keres 1 madarat hogy csak legyen valakivel. vagy becsúszik 1 puja aztán pót apukát keres neki
2015. okt. 12. 16:32
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

Nem tudom,én sokszor megkaptam már ilyen formában a visszautasítást:"Nem jösz be,bocs.Csúnya vagyok?Nem vagy csúnya,átlagos."

Szóval,egyszer sem volt olyan,hogy azt mondta volna a lány:Átlagos vagy,de attól még simán lehet köztünk valami...

Tehát az átlagos,kevés.:/

Hogy számukra mi az átlag feletti,az meg ugye változó.

2015. okt. 12. 16:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy minden alfahím kopasz, és kigyúrt legyen...már, ha érted. Amúgy miért általánosítasz? Buta dolog.
2015. okt. 12. 16:44
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
7-es: finoman fogalmaztak, mondtak valami elfogadható érvet, és ennyi. Nem voltatok egy hullámhosszon. Nem az átlagossal van a baj, hanem azzal, hogy nem megfelelő nőnél próbálkoztál.
2015. okt. 12. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom pontosan mire gondolsz,de csúnya semmiképp sem vagyok,és olyan nőkRŐL írtam,akikkel semmilyen kapcsolatom nem volt azelőtt.

2015. okt. 12. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!