Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják egyes férfiak, hogy attól, hogy valaki nőnek született, már egyből körbeugrálják a pasik és csak válogatnia kell?
Engem körbeugrálnak, szóval jól hiszik. Viszont az más téma, hogy kik....
A többségük csak szexre hajt, vagy képtelen két értelmes mondatot váltani, vagy arra vár, hogy valaki mentse ki a siralmas életéből... Szóval sokra nem megyek vele, hogy körülugrálnak, mert olyanok közül válogathatok, akikkel nem tudok mit kezdeni.
Esetemben meg nem gondolják jól :D
Nem tudom, kérdező. Én arra tudok gondolni, hogy a női nemnek van az a 10%-a, aki amellett, hogy jól néz ki, gyakran megfordul olyan helyeken, ahol esetleg ismerkedni lehetne, és őket gondolom a férfi túljelentkezés nyilván hamar észreveszi és valóban körülugrálja. És aki így gondolja, az vajon kit vesz észre? Hát, nem a kis szerény szürke egérkét otthon, a legújabb könyvszerzeményébe temetkezve, hanem a fentebb leírt 10%-ot.
Ehhez kell egy kis történelem is.
A hagyományos nemi szerepeknek megvoltak a maguk előnyei és hátrányai, mind a nőinek, mind a férfinek, na már most manapság a női létnek csak a biológiai hátrányai maradtak meg (szülési gondok, menstruáció, gyengébb fizikum), amiken amúgy se lehet változtatni, viszont minden mást kiiktattak, a férfi hátrányok viszont ugyanúgy megvannak még, pl. egy férfit simán kint hagynak az utcán megdögleni (nem véletlenül minden 10 hajléktalanból 8 férfi). A szociális intézkedéseknek hála egy nő már rendelkezik a klasszikus férfilét előnyeivel, miközben a nőiekkel is, viszont egyik hátrányával sem, kb. mint Penge, aki az emberek és vámpírok előnyeit is birtokolja a hátrányok nélkül, egy férfi azonban nem rendelkezik női előnyökkel, miközben a férfi hátrányok még ugyanúgy megvannak nekik.
Hogy ennek mi köze a társkereséshez. Kérem szépen csak annyi, hogy a könnyebb élet az embert kelendőbbé teszi, mint a nehéz. Lásd. egy bíró után inkább érdeklődnek, mint egy paraszt után. A nehezebb élet hamarabb előröli az embert, az ilyen viharvert ember meg nem épp kelendő, aki emellett még rengeteget stresszel is. De hogy mást ne mondjak, a férfiak alapvetően aktívak, a nők meg a passzívak. Egyik véglény se próbálja megmagyarázni, hogy a passzívnak van a nehezebb dolga, mert az aktívé a munka oroszlánrésze. A rovaroktól kezdve az emberekig bezáróan mindig a hím keresi a nőstényt, de a nőstény dönti el, hogy lesz-e valami, így a nőstényen áll, hogy a hím munkája megtérül-e, az élet alapja pedig a munka = haszon elv, így a hím mindig arra fog törekedni, hogy a befektetett energiája megtérüljön. Mi az egyszerűbb? Összegyújtani a gyümölcsöt, felmászni egy halom fára, közben meg állandóan lezuhanni, vagy kényelmesen leülve átválogatni a már leszedett gyümölcsüket? Egy ostoba hazug aki azt meri állítani, hogy az utóbbi, mindig az aktív munkája a nehezebb, egy tény, de a mai gusztustalanul polkorrekt rendszerben úgy kell tenni, mintha mindegyik egyforma lenne. Ha tudnék, akkor sírnék ezen, sajnos csak a hányás megy...
Nem nőként élnek, többnyire ezért csak kívülről látják a dolgot. :-)
Nekem volt időszakom, amikor levegőnek néztek, és egyáltalán nem volt jellemző, hogy körbeugráljanak, sőt. Fel sem tűntem senkinek. Meg volt olyan időszakom, amikor körbeugráltak ugyan, de csak olyanok, akikre nem lehetett társként tekinteni (szeretőt kereső férj, tahó beszólogatók az utcán, önsajnáltatók). Potenciális társból kevés van.
a 4-es szerintem elég sok hülyeséget írt, de mindegy.
engem sem ugráltak körbe soha, és soha nem is jöttek oda hozzám. pedig nem vagyok ronda, értelmes is vagyok, egyetemen a 95%-a a diákoknak fiú, mégse szólított le még senki. :D
ilyen bulizós, vagy piálós, vagy kevésbé értelmes emberek szintjén lehet hogy többen körbeugrálják a nőket. de az egyszerű emberek problémája nem nagyon érdekel. :D
"de a férfiaknak így kényelmesebb, mint bevallani, hogy nem elég kitartóak a párkeresésben" - magyarul: nem elég kitartóan ugrálnak körbe és nem eléggé mennek le kutyába.
Annyira imádom, amikor jöttök a személyes példáitokkal és azt hiszitek, hogy azok majd felülírják a szabályt. Én mindig a nagy átlagra jellemző tulajdonságokat és történéseket írok, amiket nem fog felülírni a ti szaros, egyedüli példátok. Nem vagyok szexista, csupán a számoknak hiszek inkább, mert ők nem hazudnak. Vagy az a bajotok, hogy mindig csak a nőkről írok ilyeneket? Medve anyám.... tessék akkor itt egy a férfiak nagy átlagára jellemző jelenség: a férfiak dacára annak, hogy a történelem során egymás oldalán harcoltak, képtelenek feloldódni egymás mellett, mert ehhez egy előrehaladott emocionális kapcsolat kell, amiket a nők könnyebben építenek ki egymás mellett, többek között ebben gyökeredzik az, hogy a férfiak gyakrabban isznak, mint a nők, mert illuminált állapotban könnyebben megy a gátlások levetkőzése egymás előtt, míg a nők ilyen eszközök nélkül is képesek elérni. Nesztek, itt van. Most jöhetnek a férfiak hisztizni, hogy "hát nekem megy az érzelgés pia nélkül", de ettől az átlag nem fog változni, ti pedig ezt vagytok képtelenek felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!