Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom már 4 éve munkanélküli, most talált egy állást a szeméttelepen, ahol hulladékot kell neki válogatnia heti 7 napban 9 órán keresztül nettó 110000-res jövedelemért, mégis úgy örül neki, mint egy kis kutya. Normális ez?
Négy évig nem volt semmi bevétele, még jó hogy örül, hogy egyáltalán kapott munkát.
Én nem szólnék semmit, én is örülnék és bíznék abban, hogy később hasznát tudja venni annak is, amit a suliban tanult.
Nem vagyok hülye sznob.
Egész szerencsés... Láttam én már diplomás közmunkást ie 50000-ért levelet seperni...
Nem a munka jellegének örül, hanem annak, hogy nem kell többet a járásira járnia tb-t kuncsorogni, meg azt a mocskos 22-ezret, meg droid/primitív kompetenciatanfolyamra járni... Rohadtul megalázó tud lenni...
"A segédmunkás is ember, szerény véleményem szerint."
Lehet, de rendszerint nincs diplomája. Meg nagyon más se.
""A segédmunkás is ember, szerény véleményem szerint."
Lehet, de rendszerint nincs diplomája. Meg nagyon más se."
És akinek nincs diplomája az már nem ember,ugye!Csak azzal kell szóba állni,akinek van valamije.Meg diplomája!Az nem baj,hogy közbe szétveri a fejed,szétrugja a segged,felpróbálja a barátnőidet.Lényeg hogy legyen diplomája,meg vagyona!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!