Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom már 4 éve munkanélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom már 4 éve munkanélküli, most talált egy állást a szeméttelepen, ahol hulladékot kell neki válogatnia heti 7 napban 9 órán keresztül nettó 110000-res jövedelemért, mégis úgy örül neki, mint egy kis kutya. Normális ez?

Figyelt kérdés
Fősulit végzett, nem kéne lealacsonyodnia egy segédmunkás szintjére. Nagyon zavar, ennél jobbat érdemel, de mégis képes örülni neki. Ti mit szólnátok, ha segédmunkás lenne a párotok?
2014. jún. 15. 18:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én fejlesztőként végeztem, és örültem, hogy 1-1 órás napi utazás után be nem jelentett 80000 ftos munkát kaptam :D

de mit végzett amúgy, hogy 4 évet várnia kellett?

2014. jún. 15. 18:22
 12/21 Költőnő? ***** válasza:
Round one... Fight start!
2014. jún. 15. 18:23
 13/21 anonim ***** válasza:

"És akinek nincs diplomája az már nem ember,ugye!Csak azzal kell szóba állni,akinek van valamije.Meg diplomája!Az nem baj,hogy közbe szétveri a fejed,szétrugja a segged,felpróbálja a barátnőidet.Lényeg hogy legyen diplomája,meg vagyona!"

Süt a kultúra...

Hol írtam, hogy nem ember? Azt írtam, hogy rendszerint egy segédmunkásnak nincs diplomája, se mása.

Logikából nem lehetsz valami jó, ha te ezt úgy értelmezted, hogy akinek nincs diplomája, az nem ember.

Az én állításom ez volt:

Segédmunkás => nagy valószínűséggel nincs diplomája.

Te ezt így értelmezted:

Nincs diplomája => Nem ember => Verekszik és felpróbálja a barátnőmet

Mesteri logika!!

2014. jún. 15. 18:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem itt megint nem értik egyesek az iróniát....
2014. jún. 15. 18:35
 15/21 anonim ***** válasza:

"Segédmunkás => nagy valószínűséggel nincs diplomája. "

És akkor mi van,ha nincs diplomája?Miért érezted,hogy ezt neked le kell írnod?

2014. jún. 15. 18:35
 16/21 anonim ***** válasza:

""Segédmunkás => nagy valószínűséggel nincs diplomája. "

És akkor mi van,ha nincs diplomája?Miért érezted,hogy ezt neked le kell írnod?"

Kicsit segítség: olvasd el a kérdést!

2014. jún. 15. 18:38
 17/21 Beviz Elek ***** válasza:

Örüljön is hogy van munkája! Inkább legyél büszke rá, hogy hajlandó ott dolgozni és nem otthon ül.

Öcsém pl 8 általánossal nem volt hajlandó zöldségesnél dolgozni napi 5ezerért.

Én OKJ (2) után nem találtam melót és egy angol cégnél takarítok. WC-t is... Lealacsonyító, rengeteg munka (átlag napi 16 óra), örülök ha duplahétvégém van és ki tudom aludni magam, de a jövőm megalapozásában rengeteget segít.

2014. jún. 15. 18:38
 18/21 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Ne vitázzatok hogy ki mit írt és hogy gondolta!

"Fősulit végzett, nem kéne lealacsonyodnia egy segédmunkás szintjére"

A probléma itt kezdődik... Mi az hogy lealacsonyodni? Ha a paraszt nem eteti a disznókat, akkor BP éhendöglik. Ha a segédmunkás 2 hétig nem viszi el a szemetet, akkor a pestiek belefulladnak a saját szemetükbe.

Ha a segédmunkás a szakival nem csinálja meg a lefolyót, akkor pedig a saját ganéjukba fulladnak bele.

A lealacsonyodás szóhasználat nem szerencsés és teljesen egyetértek azzal aki azt mondta, hogy a segédmunkás is ember!

2014. jún. 15. 18:48
 19/21 anonim ***** válasza:

"A lealacsonyodás szóhasználat nem szerencsés és teljesen egyetértek azzal aki azt mondta, hogy a segédmunkás is ember!"

Én meg egyetértek veled, de azzal, aki se a kérdést, se a válaszomat nem tudta értelmezni, de beszólni azért beszólt, azzal nem értek egyet.

2014. jún. 15. 18:54
 20/21 Költőnő? ***** válasza:
pffff....
2014. jún. 15. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!