Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (19-30 között)! Mivel lenne esélyesebb ismerkedni veletek? Szép óriási zabálnivalóan édes kutyusokkal, vagy egy sportmotorral?
Ismerkednit írtam = beszélgetni. Nem rögtön love és csók. :) Odamennétek, ha megtetszik a muki, vagy a kutyája, vagy jobb esetben a kettő együtt? Vagy jól vennétek, ha egy csinos úriember menne oda hozzátok? :)
Nemsokára kapok ajándékba egy szép aranyszívű nagy kutyát, már alig várom, odavagyok érte, de mellette tervezek venni egy sportgépet is.
Halmozom az élvezeteket. :P
Mivel lenne nagyobb az esélyem?
Nem kell rögtön letámadni, hogy egyik sem érdekel! Tudom, hogy van jó pár olyan öntelt lány is, aki ha megtetszik neki a férfi, akkor sem menne oda, mert... Na ez a nagy kérdés, miért nem. :)
Akik ismerkednének.
Nincs épp most (vagy máskor, mindegy) barátjuk, és keresnek párt.
Nem ilyen korlátoltak, vagy önteltek - tehát nyitottak.
Nálatok lenne esélyem valamelyikkel? Nem rögtön szerelem, nyugi, csak beszélgetés, leszólítás.
Hát, ez helyes. :)
Hogy válaszoljak, a kutyusokkal engem jobban levennél a lábamról, a motorokat is imádom, régebben néztem is a közvetítéseket, szeretem az autó-motor sportot, de féltenélek, mikor motorral közlekedsz. :) Én is elfogadnék, ha lenne jogsim rá egy túramotort, tudod széles üléssel, jól tart, nem terhelődik a csuklód. De nem engednék.
érdekes ötlet a motort odatolni a csaj mellé.
ilyen helyzetben a kutya.
de ha mondjuk elhúz mellettem motorral, majd visszafordul, hogy húha, akkor az is jó:)
Na "kedves" ötös, akkor pontosan te vagy az a lány, akinek nem is kellett volna írnia sem.
Nem olvasod el a rendesen a kérdést, max. csak a félkövérrel írt fentit, de a lényeges leírást már sajnos nem. Abban írtam, hogy az ilyenek inkább ne kommenteljenek.
Nyolcas, ezek alapján valami ritka nagy baj lehet nálad. ;)
Többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!