Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srácok milyen belsőtulajdons...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok milyen belsőtulajdonságra mondják egy általuk kedvelt lányra azt, hogy "aranyos/cuki/édes stb. "?

Figyelt kérdés
A lány akár barátnője a fiúnak, akár csak jól kijönnek, mindegy, de a lényeg, hogy kedveli.
2014. febr. 5. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
már bocs, de mit nem értesz azon, ha valaki aranyos, cuki, édes?
2014. febr. 5. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
A tengerimalac meg a kölyök kutya aranyos/cuki/édes a csajokra nem is lehet ilyet mondani:S
2014. febr. 5. 22:54
 3/6 A kérdező kommentje:
De mit csinál egy lány, amiért ezt mondják rá?
2014. febr. 5. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:

A cuki lány kedves, kicsit csöndesebb, mint az átlag, bújós.

Nem nagyszájú, tisztában van azzal, hogyan néz ki, de nem dörgöli mások orra alá, nem vág fel vele, viszont nem is panaszkodik. Romantikus alkat, nem pedig "Meki aztán bszunk" féle.

Tudom, belső tulajdonságot kérdeztél, de ami igazán meghatároz egy cuki lányt: A szeme.

2014. febr. 5. 23:04
 5/6 Moszuke ***** válasza:

ÉN (ismétlem, ÉN) akkor mondok ilyet valakire ha aranyos, cuki vagy édes.

tehát olyan mint egy kisded:) egy kis bébibogyó.

vagy mint egy 3-5éves kislány.

valami extra cukit csinál, valami szuper aranyosat amit a kisbabák vagy kisgyermekek szoktak csinálni és olyan zabálni valóak olyankor.

ez lehet egy mosoly, egy hang, egy tömött pofa, bármi.

szal tömören. ÉN akkor mondom ha az illető a korának nem megfelelően viselkedik hanem sokkal gyermekiesebb

2014. febr. 5. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. febr. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!