Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (19-30 között)! Mivel lenne esélyesebb ismerkedni veletek? Szép óriási zabálnivalóan édes kutyusokkal, vagy egy sportmotorral?
Ismerkednit írtam = beszélgetni. Nem rögtön love és csók. :) Odamennétek, ha megtetszik a muki, vagy a kutyája, vagy jobb esetben a kettő együtt? Vagy jól vennétek, ha egy csinos úriember menne oda hozzátok? :)
Nemsokára kapok ajándékba egy szép aranyszívű nagy kutyát, már alig várom, odavagyok érte, de mellette tervezek venni egy sportgépet is.
Halmozom az élvezeteket. :P
Mivel lenne nagyobb az esélyem?
Nem kell rögtön letámadni, hogy egyik sem érdekel! Tudom, hogy van jó pár olyan öntelt lány is, aki ha megtetszik neki a férfi, akkor sem menne oda, mert... Na ez a nagy kérdés, miért nem. :)
Akik ismerkednének.
Nincs épp most (vagy máskor, mindegy) barátjuk, és keresnek párt.
Nem ilyen korlátoltak, vagy önteltek - tehát nyitottak.
Nálatok lenne esélyem valamelyikkel? Nem rögtön szerelem, nyugi, csak beszélgetés, leszólítás.
"Ha 28 fölött van az udvarló, akkor sajnos egyik sem hatásos nálam."
Kilences, ennek kiderítését mégis hogyan akarod kivitelezni? :D Veled nem kötekszem, csupán érdekel.
"Szia! De aranyos kutyád van! Megsimogathatom? De édi!!! Elmúltál már 28?" :DD Szóval érted. :)
???
"Ne azzal akarja már elcsábítani a kiszemelt nőt, hogy jaj de édi tündibündi kutyusa van."
Direkt leírtam a kérdésben világosan érthetően az ezzel kapcsolatos aggályokat, jajj, de nem figyelnek itt páran... :)
Akkor személyesen neked újra:
1. "Ismerkednit írtam = beszélgetni."
2. "Nyugi, csak beszélgetés, leszólítás."
Ennél érthetőbben nem lehet fogalmazni. Rendesen átsiklottál rajta.
Ebből világosn látszik (illene...), hogy nem "olyan esélyt" keresek, hogy megtetszik nektek egy dög, és már akkor egyből én is (igen, igazad van, okos vagy, ez valóban csak a tizenévesek reszortja), hanem ESÉLYT A MEGSZÓLÍTÁSRA, A TALÁLKOZÁSRA.
(Gyengébbek kedvéért: ha nincs hatalmas baráti köröd, és hasonlóan hozzám halálra unod magad egy-egy bulin/koncerten, ezért nem jársz eme egyébként is röhejes helyekre, akkor nem igazán fogsz tobzódni a lehetőségek közt. Más utat kell keresned, ahogy próbálok én is.)
Úgy van, nagyon jól írtad, innentől már csak "hanem neked" miatt már a személyes tulajdonságaimmal fog (vagy nem fog) szimpatizálni, vagyis innentől már valóban én fogok az illető hölgyeménynek megtetszeni.
Volt már itt hasonló kérdés, ott is néhány ember alaposan félreértette a kérdezőt, ott sem "azzal" akart faszikám csajozni, hanem lehetőséget akart egyáltalán egy-egy talákozásra/ismerkedésre. Senki nem kutyával akar csajozni, remélem most már tényleg mindenkinek világos. :)
"...ESÉLYT A MEGSZÓLÍTÁSRA, A TALÁLKOZÁSRA. "
Bocs, de egy 28 évesnek már lehetne annyi vér a pucájában, hogy szimplán odamegy és beszélgetést kezdeményez a kiszemelt lánnyal, kutya/macska/aranyhörcsög/részf.aszú bagyoly nélkül.
Bocs, ha az illető nem egy újabb önjelölt menő manó.
Az utcán/parkban egyetlen lány sem venné szívesen (millió ilyen "szép" tapasztalat van itt is és hallomásból is), ha csak úgy leszólítják.
Na meg aztán b*szhatod a vért a pucádban, ha teljesen erőltetett és rohadt kínos lesz a beszélgetés ezt követően. Egy gyönyörű kutyussal meg nem kell olyan balga témákkal kezdeni, mint na és hogy vagy, mi a túrót csinálsz itt, hanem van egy jó alap egy beszélgetés indításához.
Gyengébbek kedvéért: nem olyan direkt, nem olyan erőltetett szar az egész.
Amúgy meg egyáltalán nem is neked ment a kérdés! Majd _Ő_ válaszol ha akar, te pedig ha te ennyire nagy arc vagy, akkor nem is kellene itt semmit keresned, menj, csajozz, örülj annak a hú de sikeres fejednek, ha ennyire könnyen szedsz fel csajokat, és ne itt oszd az oltásokat, hogy a másik mennyire gáz vagy sem. Erre rohadtul senki nem kíváncsi, én meg aztán pláne nem!
Hölgyeim! (Csak hölgyekhez szólt a kérdés!)
Most már kizárólag csak azok válaszoljanak, akik valóban a kérdéshez szeretnének hozzászólni - hasonlóan, ahogy az első kettő is tette ezt.
Kutyus!!!! Imádom őket, meg gyakorlatilag minden állatot, úgyhogy tuti ők lennének a nyerők. A motorok eleve nem is érdekelnek, úgyhogy az biztos nem kötne le, nem figyelnék amiatt fel egy srácra sem.
Ja, és persze csak akkor tennél pozitív benyomást, ha rendesen is bánsz a kutyikkal, ha látom, hogy szereted is őket, nem pedig csak holmi "kellékek" a csajozáshoz.
Mikor egy lány írta le neked ugyanezt, szépen becsomagolva, hogy azért 28 évesen ez már nem hatásos, neked az se volt jó /nem értetted h miért. Én csak botor módon leírtam neked, h mi az ábra.
Kb. olyan sármos pasi leszel a "gyönyörű aranyszívű kutyáddal", mint Micimackó. Sok sikert haver...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!