Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják egyes férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják egyes férfiak, hogy attól, hogy valaki nőnek született, már egyből körbeugrálják a pasik és csak válogatnia kell?

Figyelt kérdés
Nem válasz az, hogy "mert ez az igazság", mert nagyon nincs így a való világban.
2015. okt. 7. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
Egy szót nem írtam körbeugrálásról, és arról hogy menjenek le kutyába a pasik. A nők nem ezt szeretnék egy férfitól. Na jó, a dominák igen, de az más kategória.
2015. okt. 7. 21:04
 12/16 anonim ***** válasza:

"Annyira imádom, amikor jöttök a személyes példáitokkal és azt hiszitek, hogy azok majd felülírják a szabályt."

ugyan már... az itt siránkozó ostoba férfiak mind a saját példáikkal jönnek, és letagadják a valóságot. ők csak szép embereket látnak együtt, csak gazdag pasinak van barátnője, csak izmos pasinak van barátnője stb.

a számaidat sem értem, mert a nagyátlag párkapcsolatban él, házas, idősebbek között is elvétve vannak egyedülállók. de aki 30 évesen és afölött sem talál magának senkit, azzal vagy valami baj van, vagy hihetetlen különlegesnek kell lennie, hogy senki nem illik hozzá. de maradjunk a Földön... a legtöbb ember buta és egyszerű.

egyébként meg elég álszent dolog lenne azért szidnod a nőket, mert a férfiak körbeugrálják őket. erről ugyan ki más tehet, ha nem a férfiak? senki nem fog fegyvert a fejükhöz, hogy most nyald a nők seggét.

2015. okt. 7. 22:40
 13/16 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem is könnyű egy nőnek ,gyakorlatilag egy egy mosolyt tesz aki tetszik neki és kész ,megvan oldva ne mondjátok , hogy nem így van ! Egy férfinak viszont mosolyognia kell jóképűnek kell lennie sportolnia kell jól öltözöttnek ápoltnak humorosnak kell lennie hogy szóba álljanak vele ha leszólít egy lányt itt és most erősítettétek meg "ha én is akarom-al " valamint még randit szervezzen autóval legyen és szerezze meg előbb a számotokat egyáltalán és bla bla bla na akkor most kinek könnyebb ? nektek meg max annyit kell ja megadom a számom vagy nem adom meg és kész hello szia ! amúgy mielőtt azzal jönnétek hogy nő gyűlölő vagy béna vagyok ,egyik sem igaz szedtem már fel elég lányt én is ,és tisztelem is a hölgyeket ,már aki kiérdemli mert sajnos sokan nem ! F
2015. okt. 8. 01:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjuk már ezt. Mindenki olyan pàrt szeretne magànak, aki tetszik is neki. Nem csak a nők. Te se jönnél olyannal össze aki nem jön be. A nőktől miért vàrod el? És a ribiknek fontos az autó, nem a normàlis nőknek. Az ízlésvilág pedig különböző.indenkinek más pasi jön be. Egyéb kifogàs?
2015. okt. 8. 11:42
 15/16 A kérdező kommentje:

"Szerintem is könnyű egy nőnek ,gyakorlatilag egy egy mosolyt tesz aki tetszik neki és kész ,megvan oldva ne mondjátok , hogy nem így van !"

Igazad van, "csak" egy mosoly bárkinek elég, ha van mellette egy vaginája, kész, máris beleesik bárki: [link]

2015. okt. 8. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ilyen jóval az átlag alatti nőket is körbe kellene ugrálni. Az átlag és az átlag fölöttiek körbe vannak! Az alatti az a kutyát nem érdekli, ezt mindenki tudja. Senkit nem izgat egy nagyon az átlag alatti nő. Esetleg pótléknak. De ez a nők részéről is így van. Sebeők Jánosra sem sugják vihogva a csajok egymásnak, hogy "dejó pasi, úgy összegyűrném a lepedőt vele". Hányszor látom lányok telefonján, hogy a messenger ablakok tele vannak srácokkal. Gonolom nem a zh kérdések miatt írnak. Én csak azokat tudom akiket ismerek vagy próbálkoztam, hogy mindnek írt minimum három srác egyfolytában. Többször volt, hogy már hosszú ideje próbálkoztam és összejött mással, szóval minimum ketten körbeugráltuk. Aki most tetszik az után is mindig koslat minimum három srác. Nincs is kedvem vele foglalkozni, vigye valamelyik a három közül. Látszik, hogy rámenős majmok, a csaj vagy rájön vagy nem.
2015. okt. 8. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!