Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak, hogy a nök csak alfahímekkel járnak?
Mindenki azt állítja itt az oldalon, hogy a nöknek csak a kopasz, kigyúrt pénzes bunkókkal járnak. Ami azt illeti, én ilyen vidéki maffiózókat még csak rajzolt szemöldökü pirítósok társaságában láttam, a normális nök (magamat is beleértve) messze kerülik az olyan férfiakat, akiknek kilóg a kapanyél a szájukból.
Vagy ezek szerint az ide írogató kedves, rendes, átlagos srácok számára ezek a szoliszökevények a jó nök?
5-ös jól leírta az egyik lényeges dolgot.
A másik pedig az,hogy én mindig a szerény,szolidnak tűnő lányokhoz mentem oda,de ők is csak visszautasítottak,kinevettek,megaláztak...
Szóval teljesen mindegy volt,hogy milyen kinézetű csajhoz mentem oda,egész életemben mindenféle kinézetű nőtől ezt kaptam...
Szóval akkor szerinted nekem milyen kéne?Nem plázacicák,engem ők még irritálnak is nagyon...
De az átlagos csajok is ezekkel a buta,bunkó,ecsetfejű,jóképűnek született gyerekekkel vannak kizárólag,és csak ilyet látok sajnos.
Pedig naponta több száz embert látok,de érdekes módon az átlagos kinézetűeknek egynek sincsen barátnője valamiért...Hmm na vajon miért?
24/F
7: Te egy félreértelmezésre alapozod az elméletet, hogy a nőknek csak az átlag feletti jó...
Az, hogy "nem jössz be", azt jelenti, hogy másmilyen a nő ízlése. Én mondtam már kimondottan jó pasinak is, hogy nem az esetem, mert tényleg nem volt az... Pl. nekem nem jönnek be a szőkék, másnak meg igen. Amúgy meg leginkább a kisugárzás dönt, lehet valaki jóképű, ha sugárzik belőle a negativitás, nem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!