Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen logika alapján gondoljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen logika alapján gondolják azt egyes férfiak (mégpedig sokan), hogy MINDEN nőnél MINDENNAP sorban állnak a férfiak?

Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 16:03
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
56%
Én is néztem már, hogy hol van a sok kérő? Pedig átlagos biztos vagyok, és azt mondják, ők is csak úgy úszkálnak a pasikban... hát nem tudom. Egyetlen mosolyt sem kaptam.
2015. jún. 13. 16:05
 2/37 anonim ***** válasza:
44%
Ilyet csak az agyatlan nőgyűlölők mondanak, akik annyiszor estek már pofára, hogy nem is számolják és erre fogják a kudarcaikat, viszont azt ne akarja nekem senki megmagyarázni, hogy egy nőnek ugyanolyan nehéz a pártalálás, mert akárhogy is nézzük, egy nőnek egyszerűbb a párkeresés és -találás, ha nem is klasszisokkal, de akkor is valamivel egyszerűbb.
2015. jún. 13. 16:11
 3/37 A kérdező kommentje:
Nem. Szexre könnyebb találni valakit, azt is csak akkor, ha nem nagyon vannak igényeid. Amúgy a PÁRkeresés nem könnyebb egyáltalán.
2015. jún. 13. 16:13
 4/37 anonim ***** válasza:
23%

Nem akarok főzni.

Tessék, már nem lesz párom. Tök mindegy hogy nézek ki, milyen kedves vagyok.

2015. jún. 13. 16:17
 5/37 anonim ***** válasza:
31%
mert így van! csak nektek a véretekben van a hazugság!
2015. jún. 13. 16:19
 6/37 anonim ***** válasza:
33%
Mustafa, a magyar az anyanyelved? Olyan furin fogalmazol.
2015. jún. 13. 16:23
 7/37 anonim ***** válasza:
85%
Az élet különböző területein bizony előfordul, hogy az egyik nem számára könnyebb valami, a másiknak meg nehezebb. Párkeresésnél például a nőknek sokkal egyszerűbb a dolguk, ugyanis a férfiak alapvetően keresnek (aktívak), míg a nők várják, hogy valaki megtalálja őket (passzívak), ez így van már évezredek óta, persze vannak kivételek, de ahogy mondani szokás: egy fecske nem csinál nyarat. Kinek van több dolga: annak, aki keres, vagy annak akit keresnek? Az élet ezen területén a nőknek egyszerűbb a dolguk, de távolról sem játszi könnyedségű, pusztán előnyösebb, akikről te beszélsz azok azt gondolják, hogy a nők egy csettintésre maguk köré rendelnek egy seregnyi férfit. Ez túlzás, méghozzá elég nagy. De ha már az előnyöknél és hátrányoknál tartunk, egy férfi például könnyebben talál munkát és könnyebben tartja azt meg, a bankszektorban gyakorlatilag csak férfiak vannak, a politikai életben őket veszik komolyabban, míg egy nőt sokkal gyakrabban elbocsájtanak vagy inkább cserélnek le egy férfire, akinek amúgy ugyan olyan képesítése van, mint neki, pusztán azért, mert a férfi nem fog kimaradni 3 évre a munkaerőpiacról a gyerek miatt. Ezt a sok érdektelenséget csupán azért írtam, hogy megmutassam az élet van, hogy elvesz és van, hogy megáld.
2015. jún. 13. 16:29
 8/37 anonim ***** válasza:
32%
A fiatalabb korosztályban sokkal több a férfi, tehát belőlük túlkínálat van, nőből pedig hiány. Ha egy nő egyedül van, és nem a négy fal között gubbaszt, akkor nagyon hamar már csak válogatnia kell. Egy férfi ellenben hiába próbálkozik rengeteget, ha mindig akad nála magasabb, és jóképűbb, akkor azonnal ejtve van.
2015. jún. 13. 16:34
 9/37 anonim ***** válasza:
63%
Egy nőnél is mindig akad soványabb és szebb. Engem még soha nem szólítottak le.
2015. jún. 13. 16:35
 10/37 A kérdező kommentje:

" Ha egy nő egyedül van, és nem a négy fal között gubbaszt, akkor nagyon hamar már csak válogatnia kell."

Ezt mégis miből gondolod? Nagyon nem így van, ez csak általánosítás a "felső x%" alapján, akiket körbeugrálnak mindig.

2015. jún. 13. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!