Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen logika alapján gondoljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen logika alapján gondolják azt egyes férfiak (mégpedig sokan), hogy MINDEN nőnél MINDENNAP sorban állnak a férfiak?

Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 16:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nekem régebben volt egy menyasszonyom. Nem a legszebb lány volt a világon, de azért elég jól nézett ki. Gyakorlatilag szinte napi 24órában próbálkoztak nála a fickók. Sokszor úgy, hogy tudták, van vőlegénye. MINDENHOL! Iskolában, munkahelyén a kisboltban, strandon, discoban, utcán folyamatosan. Nem vagyok nagyon féltékeny tipus, csak azokat zavartam el a fenébe, akik már a zaklatásig is eljutottak. Míg én nemhogy nem vagyok népszerű a lányoknál, de gyakorlatilag 6éve hiába próbálkozok bárkinél is, elzavar a fenébe. Akkor most hogy is van ez ???
2015. jún. 15. 08:26
 32/37 A kérdező kommentje:
Tehát ha a menyasszonyodnál így volt, az azt jelenti, hogy minden nőnél így van? Ezen logika alapján akkor viszont hozzád hasonlóan más férfiakat is kizárólag visszautasítanak, ebből következően soha nem jönnek létre új párkapcsolatok. Ugye? Te ezt látod a világban?
2015. jún. 15. 09:49
 33/37 Mandy1408 ***** válasza:

Valószínűleg magukból indulnak ki...

Nagyon érdekes téma ez. Én sokáig úgy gondoltam, hogy a pasik olyan "igénytelenek", hogy nekik amúgy akárki jó, de aztán rájöttem, hogy ez komplikáltabb téma.

Ha megnézzük, a nők között nagyobb százalékos arányban találunk szebb példányokat, mint a pasik közt, ez pedig a társadalom és a média nevelésének hozadéka: a nőkbe azt nevelik bele (sajnos - ugyanis rengeteg lelki-és agybaj köthető ehhez), hogy a külsejük a legfontosabb, ezért a legtöbb nő nagyon ráfekszik arra, hogy a külseje amennyire lehet, kifogástalan legyen, vagy legalábbis megpróbálja a kapott anyagból a maximumot kihozni. Ebből a szempontból a pasiknak könnyebb dolgok van, mert nagyobb a választék.

A pasik pedig, hasonló okokból (sajnos!) nem foglalkoznak ezzel, mert azt hiszik (tévesen!), hogy az ő esetükben ez nem fontos, nekik nem kell adni magukra, aztán pedig sírnak, hogy nem kellenek egy nőnek sem.

Ez is szerintem nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a nő a szebbik nem.

A pasik meg sokszor nem fogják fel, hogy ahogy ők elvárják azt egy nőtől, hogy adjon magára, legyen vonzó, úgy ez fordítva is így van (így kellene lennie), és ha ezért nem tesznek, akkor magukra vessenek.

Mert hát akár tetszik, akár nem, a szexualitás (ami egy akármilyen viszonyban az egyik legfontosabb dolog), az nagyban a külsőtől függ.

Persze a belső is fontos, azt is érdemes mindig fejleszteni, csak sokan szeretnek megfeledkezni az alapvető törvényszerűségekről, aztán nem értik, miért nem működnek a dolgok rendesen.

Mindig gondolkodjunk logikusan és vizsgáljuk meg az adott problémát a lehető legtöbb szempontból!

2015. jún. 15. 11:11
 34/37 anonim ***** válasza:
#31 Te eseted is mutatja, hiába volt jó csajod, másoknál nincs szerencséd, ez a párkeresés a legbonyolultabb dolog az életbe, racionalitás zéro.
2015. jún. 15. 11:54
 35/37 heil cézár ***** válasza:

Kedves kérdező. Szeretném figyelmedbe ajánlani ennek az érdekes angol kutatásnak az eredményét:

[link]

Aki lusta elolvasni, a lényeg: A nők a férfiak 80%-át átlag alatti kinézetűnek értékelik, miközben a férfiak az átlagok kinézetű nőt átlagosnak, a legvonzóbbat vonzónak, stb értékelik. VISZONT a nők nagyobb eséllyel kezdeményeznek a szerintük csúnyább férfiakkal, mint a férfiak a nőknél (talán mert rájöttek hogy nem minden nő kaphatja meg a top 20%-ot). A férfiak sokkal nagyobb eséllyel válaszolnak a szerintük jobb (felsőközép-felső kategória) kinézetű nők üzeneteire. (a kutatás üzeneteket analizált). Amit én levontam ebből a kutatásból: ha bent vagy a legszebb ~35%-ban nőként, az esélyeid exponenciálisan megnőnek a férfiaknál.

A kérdésedre visszatérve: Igenis a férfiak ELŐSZÖR mindig a legjobb nőkre hajtanak. Ha nem sikerül, próbálkoznak egy másik "súlycsoportban".

2015. jún. 15. 14:13
 36/37 A kérdező kommentje:
Egy kérdésnél egyszer én is belinkeltem ezt a statisztikát, röviden el is magyaráztam. A reakció: "a nők csak a leghelyesebbeket veszik észre".
2015. jún. 15. 14:36
 37/37 heil cézár ***** válasza:
Én férfi vagyok, és én nem látok semmi kivetnivalót abban, hogy a férfiak mindig először a szerintünk legszebbekkel kezdenek. Végül is, akivel szeretném leélni az életem, azt tartsam legalább egy kicsit vonzónak nem? Persze a személyiség is fontos, hosszútávon fontosabb mint a külső. De hát valahol el kell kezdeni egy kapcsolatot, és a külsőnél kezdődik el sokszor.
2015. jún. 15. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!