Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen logika alapján gondolják azt egyes férfiak (mégpedig sokan), hogy MINDEN nőnél MINDENNAP sorban állnak a férfiak?
Igen, tutira sorban állnak, minden napra jut egy! De csak a pénzes, magas , jóképű egyedek jöhetnek szóba.
Amelyik meg nem néz ki jól, vagy átlagos szó szerint ellököm magamtól , flegmán lekopintom és még utána is köpök, sőt ki is beszélem a hülye gyereket a barátnőimnek.
Hát persze, ez igy van.
"A kérdező kommentje:
Az én tapasztalatom is az, hogy az "átlagos nő" a férfiak szóhasználatában már jócskán a szépet takarja. "Átlagos" alatt meg nyilván nem kezdenek."
Töredelmes bevallom, hogy ez rám sajnos igaz. :/ Ha maradunk a 10-es skálán akkor én a 6 alatti lányokhoz már nem vonzódom. Több nagyszerű lánnyal randiztam akikből kitűnő barátnő lett volna ha a belsőt nézzük, viszont egyszerűen nem éreztem késztetést, hogy hozzájuk nyúljak. Olyan kapcsolatba nem fogok belemenni ahol nem kívánom testileg a másikat. A másik oldalon viszont ha a lány IQ-ja közelebb van a minúsz 200-hoz mint a 6-hoz, akkor meg tényleg csak szexre fog kelleni, ha a külseje elfogadható. Úgy gondolom mindenkinek joga van nem megalkudni olyannal akivel nem lesz boldog. Így joguk van a nőknek nem összejönni sajnálatból ezekkel a gyakorikérdéseken nyivákoló srácokkal. Tanúsítom, hogy nem mindenki a pénzre hajt és igen is nagyon kedvesek tudnak lenni. Ha jól csinálod tudod úgy alakítani a helyzetet, hogy nem bunkó módon utasítanak el és megmaradsz pozitív embernek az emlékezetében. Magamról annyit, hogy hajdanán én is ilyen sötéten láttam a helyzetet mint mustafa és társai. Mára összekaptam magam. Képes vagyok nőket leszólítani az utcán más emberek szeme láttára és van, hogy sikerrel is járok. Nem vagyok gazdag, nem állnak sorba nálam a nők, nem vagyok izompacsirta és bunkó se vagyok. Viszont képes vagyok tanulni a hibáimból és nem másra kenem a saját hibáimat. Egyetemre járok olyan szakmát tanulok amivel el is fogok tudni helyezkedni. Mellette pedig dolgoznom is kell. De mégse verem itt a nyálam, hogy brühühü minden a szemét nők hibája, mert csak a pénz kell nekik meg a jó külső.
"Az én tapasztalatom is az, hogy az "átlagos nő" a férfiak szóhasználatában már jócskán a szépet takarja. "Átlagos" alatt meg nyilván nem kezdenek."
Lemaradtam valamiről, és megváltozott a magyar nyelv? Mostantól férfi helyett nőt, nő helyett férfit mondunk? :)
A párKERESÉS könnyű, a párTALÁLÁS viszont már annál jóval nehezebb. Szerintem egyik félnek sem könnyebb, de talán más okból nehezebb.
A nőgyűlölő, vagy csak szimplán megkeseredett emberek szavára meg nem szabad figyelmet fordítani.
#1: Itt egy mosoly. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!