Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Észrevettem, hogy itt olyan...

Észrevettem, hogy itt olyan sokan ezt (lent részletezem) teszik. De mi lehet benne a logika?

Figyelt kérdés
Írnak valamiről, tegyük fel a párkapcsolati témában, ami számukra rossz, bennük az negatív érzelmeket ébreszt, és ott van a végén a röhögő szmájli. Pl. "... és kiderült, hogy végig a szemembe hazudott :D" Engem ez iszonyatosan irritál. Ki mesél valakinek vihorászva arról, hogy mondjuk megcsalta a barátja? Miért gondolhatják ezek az emberek, hogy illik oda az a jel? Tudja valaki értelmezni ezt az észjárást?
2011. aug. 29. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ezzel csak magukat akarják hitegetni, hogy ők ezt leszarják, így is boldogok. Valójában ez nem így van, ez csak egy szánílmas próbákozás.
2011. aug. 29. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyszer facebookon kettő ember beszélt arról hogy szakítanak

és minden sor végén ott volt,hogy :D . Én ilyenkor úgy fel tudnám őket képelni! Egyszer (ugyanaz a csaj)írt ilyet ki, hogy az apa fényezi a kocsiját és a fia kővel felkarcolta az autóra:"Apa szeretlek" de az apa csak azt látta hogy meg van karcolva.Aztán ráütött a fia kezére a francia kulcsal és lestek a gyerek ujjai. Visszaírtam hogy mióta szokás francia kulcsal kocsit fényezni és még én voltam a rohadt tuskó.(A válasz és a történet után persze ott volt hogy:D)

2011. aug. 29. 19:44
 3/7 anonim válasza:
ezen az oldalon nagyrészben csak kitalált kérdéseket tesz fel a sok unatkozo ember!ugyértem ,hogy feltesz egy kamu kérdést azért ,hogy bele tudjon kötni abba aki válaszol a sok hülye meg meggy utána,tök mindegy ,hogy jot vagy rosszat irsz mindenhogyan lepontoznak!a sok hülye rossz válaszát meg felpontozzák pl a lovas témába .eböl csak azt akarom kihozni,hogy ezeknek a kérdéseknek a 80% kamu csak kötöszködni akar azért rakott vigyorgo fejet az idiotája!
2011. aug. 29. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

-Ezt használják mindenütt. Már akaratlanul is odateszik a smilekat minden mondat után.

-Valamiért ironikusnak találja, és nem szomorú, hanem már csak szánalmasan vigyorog az egészen.

-Kamukérdés, szóval csak röhög rajta.

Több okot nem tudok... Nem illik oda.

2011. aug. 29. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Az igen, Tas Lee... az gyönyörű lehetett! Tutira az lesz az oka, amit mondtok.
2011. aug. 29. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Az biztos!
2011. aug. 30. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
33%

Én csak akkor használom ezt, ha már a megtörtént dolgokat feldolgoztam és úgymond szánalmasan viccesnek tartom az én szemszögemből. Inkább nevetek rajta már, mintsem sírjak.;)

Ha meg irritál, akkor olvass tovább, nem kötelező ezen idegesíteni magad, hozzáteszem:feleslegesen.

2011. aug. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!