Észrevettem, hogy itt olyan sokan ezt (lent részletezem) teszik. De mi lehet benne a logika?
Egyszer facebookon kettő ember beszélt arról hogy szakítanak
és minden sor végén ott volt,hogy :D . Én ilyenkor úgy fel tudnám őket képelni! Egyszer (ugyanaz a csaj)írt ilyet ki, hogy az apa fényezi a kocsiját és a fia kővel felkarcolta az autóra:"Apa szeretlek" de az apa csak azt látta hogy meg van karcolva.Aztán ráütött a fia kezére a francia kulcsal és lestek a gyerek ujjai. Visszaírtam hogy mióta szokás francia kulcsal kocsit fényezni és még én voltam a rohadt tuskó.(A válasz és a történet után persze ott volt hogy:D)
-Ezt használják mindenütt. Már akaratlanul is odateszik a smilekat minden mondat után.
-Valamiért ironikusnak találja, és nem szomorú, hanem már csak szánalmasan vigyorog az egészen.
-Kamukérdés, szóval csak röhög rajta.
Több okot nem tudok... Nem illik oda.
Én csak akkor használom ezt, ha már a megtörtént dolgokat feldolgoztam és úgymond szánalmasan viccesnek tartom az én szemszögemből. Inkább nevetek rajta már, mintsem sírjak.;)
Ha meg irritál, akkor olvass tovább, nem kötelező ezen idegesíteni magad, hozzáteszem:feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!