Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A legjobb barátom átvert és...

A legjobb barátom átvert és nagyon csúnyán kib@szott velem . Lent részletezem. Mit tegyek? Am 18\F vagyunk

Figyelt kérdés
sztem rossz kategóriában van a kérdés, de nem volt jobb.Szóval a legjobb barátom (ovodás korunk óta együtt bandázunk, egy oszátlyba jártunk 8.osztályig) nagyon kitolt velem pusztán irigységből...Én eléggé kis szerencsétlen voltam a suliban, aztán elmentem 8. után tovább tanulni, aztán ott megembereltem magam, elkezdtem sportolni, menő arc lettem kb másfél év alatt...most már végzős vok...mikor dumáltunk, elmeséltem neki, h miket csinálunk ott, ahol tanulok....mondtam, h edzek meg minden, aztán látta, h a csajok engem jobban bírnak, mint őt, én kigyurtam magam eléggé, ő is bele kezdett, két hónapig csinálta, aztán feladta...megnövesztettem a hajam, erre ő is...aztán mikor hívtam vhova, akk ne jött egy idő után...a közös haverunkkal arról beszél, h akár mit mondok, az hazugság, nem is vok menő meg ilyesmi...mindenki előtt(a hátam mögött) engem idiótának állít be...folyton az a mániája, h versengjen velem... de nem úgy, magát fejleszti, hanem úgy, h engem akar tönkre tenni...hazudik a barátaimnak rólam, ahol tud lejárat + még az anyja is biztatja, h ő a jobb és én csak egy bolond vok...azért, mert én élvezem az életet...mikor ez elkezdődött, akk az anyja (aki őt nagyon elkényeztette) azt találta ki és azért nem is kedvel engem, h mi milyen gazdagok vagyunk(ami persze nem igaz), h nekünk mennyi mindenre van pénzünk meg ilyenek...de azt nem veszi észre, h ha a pici fia elnyaffintja magát, máris kap 8-10 ezer forintot csak úgy...már odáig fajult a helyzet, h már számára idegen embereknek, akik velem csak jóban vannak, azoknak pletykál hazugságokat rólam, h engem rosszabbá tegyen és ez által ő legyen a jobb...nem birja elfogadni, h régen én eléggé kis szerencsétlen voltam és most eléggé menő vok...egy közös barátunk szerint bocsássak meg, de nem tudom mit tegyek...de ez a gyerek a kisujját sem mozdítja, annak érdekében, h megbocsássak, sőt még most is tetézi a hazugságaival...Volt már olyan régebben, h mentünk vhova, jött pár ismerősöm, 2 szót váltottam velük, erre felfujta magát és lelépett...
2010. ápr. 29. 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem barát, hanem egy féreg. Én még havernak sem mondanám!
2010. ápr. 29. 12:46
 2/14 A kérdező kommentje:
Jah...ez az egész kb 3 év alatt fajult ilyenné
2010. ápr. 29. 12:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Én is ilyesmiket gondolok róla, csak én megmondtam a szemébe, erre még megsértődött....soha nem tettem még neki rosszat, mindíg segítettem, kölcsön adtam...egyszer kölcsön kértem a táskáját, mert szükségem volt rá...erre kiröhögött és megkérdezte, h mit adok érte, holott 4 ezer forinttal tartozott...és azt akarja a haverunk, h bocsássak meg neki....mondtam, h nem...ő mondja, h halgassak rá, ő azt akarja, h olyanok legyünk, mint régen, és aki azt mondja, h ne bocsássak meg, az hogy mondhat ilyet,hát barátok voltunk, meg az, aki ilyet mond, az nem akar jót...
2010. ápr. 29. 12:52
 4/14 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz vele.irigy. ez nem barát.az igazi barátaid úgyis tudják h nem igaz amiket mond,foglalkozz velük

18L

2010. ápr. 29. 12:53
 5/14 anonim ***** válasza:
miért kéne megbocsájtanod neki? bocsánatot kért? nem! nehogy már te menj oda hozzá h hé haver megbocsájtok neked legyen minden a régi, irigy rád nem tudja elfogadni, h jobb vagy tőle, ő úgy van vele, h gazdag ő a legjobb mivel az anyja így nevelte de látja,h te mégis jobbvagy,vannak barátaid jobban nézel ki a lányoknak jobban bejössz, ha elkezdenétek megint haverkodni ugyanúgy fúrna, szard le és ne foglalkozz vele nem kell ilyenekre időt pazarolni
2010. ápr. 29. 12:56
 6/14 A kérdező kommentje:
nem, nem...nem is foglalkozom az ilyesmikkel, csak kíváncsi vok a véleményekre....azt állítja ez a közös haverunk, h ne mondjam előtte, h hány lány adta meg a számát, h edzek, meg h mennyi minden őrültséget csinálok a haverjaimmal....mondom, h ha ez nem érdekli, és nem akarja hallani, mert irigy, akk nem érdeklem őt én sem...akk itt már nem barátságról beszélünk....+ez ez az irigy srác mostanában nem is beszél velem, és azt mondta a közös haverunknak, h ő nem haragudna rám, ha nem dicsekednék annyit....még ő haragszik?!...Nem dicsekszek, csak elmesélem, h mi van...storyzgatunk és neki fáj, h nem tud olyat mondani,(még hazudik is, h miket csinál, h felül múljon engem) mint én...hát na és...nem muszály negem mindig überelni...
2010. ápr. 29. 12:58
 7/14 anonim ***** válasza:
miért akkor azt kéne mondanod neki amit ő akar hallani? persze..ha nem hallgat meg és nem örül annak akkor nem barát,sztem ne is beszélj vele mert ez csak neked rossz,velem is volt ilyen a volt legjobb barátnőm csinálta ezt velem ráadásul én akkor még csak 13 éves voltam szal semmi pasi meg ilyesmik mégis ez volt,szal ne törődj vele ha fáj neki akkor hadd fájjon :)
2010. ápr. 29. 13:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Am ő nem gazdag, mert mindíg sírnak, h jajj de nincs pénz erre, meg arra, meg ilyen, meg olyan...holott mindent megkap, amit akar...mikor én veszek egy pár új ruhát, akk azt fújja,h honnan van nekem ennyi pénzem...meg könnyű nekem, h apám igazgató (de csak azt irigylik, ami van, a munkát már senki sem irigyli, mert igazgatni sem könnyű)....soha nem dicsekedtem a szüleimmel v ilyesmi...régebben behúztuk az netet, rögtön megszólt, h milyen könnyű nekem, ki kéne zaverni engem vmi époítkezésre, az az igazi munka, nem pedig tanulni v gyárat igazgatni....
2010. ápr. 29. 13:04
 9/14 anonim válasza:
Az ilyen emberek annyit nem érdmelnek,hogy rájuk nézz..és mennyi ilyen csíra van pedig a világba.....
2010. ápr. 29. 13:07
 10/14 anonim ***** válasza:
mindig az ilyenek sírnak:) de komolyan annyit se érdemelh emiatt törd magad..ne foglalkozz ezzel ha nekik ez a jó mindenbe bele kössenek akkor csinálják.látja h zavar téged azért is csinálja,egy idő után rá fog unni
2010. ápr. 29. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!