A legjobb barátom átvert és nagyon csúnyán kib@szott velem . Lent részletezem. Mit tegyek? Am 18\F vagyunk
Figyelt kérdés
sztem rossz kategóriában van a kérdés, de nem volt jobb.Szóval a legjobb barátom (ovodás korunk óta együtt bandázunk, egy oszátlyba jártunk 8.osztályig) nagyon kitolt velem pusztán irigységből...Én eléggé kis szerencsétlen voltam a suliban, aztán elmentem 8. után tovább tanulni, aztán ott megembereltem magam, elkezdtem sportolni, menő arc lettem kb másfél év alatt...most már végzős vok...mikor dumáltunk, elmeséltem neki, h miket csinálunk ott, ahol tanulok....mondtam, h edzek meg minden, aztán látta, h a csajok engem jobban bírnak, mint őt, én kigyurtam magam eléggé, ő is bele kezdett, két hónapig csinálta, aztán feladta...megnövesztettem a hajam, erre ő is...aztán mikor hívtam vhova, akk ne jött egy idő után...a közös haverunkkal arról beszél, h akár mit mondok, az hazugság, nem is vok menő meg ilyesmi...mindenki előtt(a hátam mögött) engem idiótának állít be...folyton az a mániája, h versengjen velem... de nem úgy, magát fejleszti, hanem úgy, h engem akar tönkre tenni...hazudik a barátaimnak rólam, ahol tud lejárat + még az anyja is biztatja, h ő a jobb és én csak egy bolond vok...azért, mert én élvezem az életet...mikor ez elkezdődött, akk az anyja (aki őt nagyon elkényeztette) azt találta ki és azért nem is kedvel engem, h mi milyen gazdagok vagyunk(ami persze nem igaz), h nekünk mennyi mindenre van pénzünk meg ilyenek...de azt nem veszi észre, h ha a pici fia elnyaffintja magát, máris kap 8-10 ezer forintot csak úgy...már odáig fajult a helyzet, h már számára idegen embereknek, akik velem csak jóban vannak, azoknak pletykál hazugságokat rólam, h engem rosszabbá tegyen és ez által ő legyen a jobb...nem birja elfogadni, h régen én eléggé kis szerencsétlen voltam és most eléggé menő vok...egy közös barátunk szerint bocsássak meg, de nem tudom mit tegyek...de ez a gyerek a kisujját sem mozdítja, annak érdekében, h megbocsássak, sőt még most is tetézi a hazugságaival...Volt már olyan régebben, h mentünk vhova, jött pár ismerősöm, 2 szót váltottam velük, erre felfujta magát és lelépett...2010. ápr. 29. 12:43
11/14 A kérdező kommentje:
nem....pont, h nem zavar...vagyis inkább nem érdekel....nem adtam még jelét annak, h zavarna...akár mint mondtak, mondot...én életvidáman vigyorogva tovább mentem...néha beugrotam nála, akk az anyja mondta, h honnan van ez a béna nadrágom\napszemüvegem\hogy vehetek már fel egy ilyen felsőt...stb....nem érdekelt....soha nem zavartattam emiatt magam...de csak tovább csinálta...ő fog beleőrülni a hazugságaiba, nem én...
2010. ápr. 29. 13:14
12/14 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el minél előbb, az anyukájával együtt. A barát az, aki jóban-rosszban osztozik veled, akivel együtt örültök, vagy szomorkodtok. Amiket leírtál, nálam még a haverságba sem férne bele, pedig az lazább. Lépj tovább, és ne törődj vele.
13/14 anonim válasza:
Ne sajnáld, hogy vége lett a barátságotoknak. Ez nem barát, ez egy aljas kis genya. Mindössze irigy, ennyi. Az, hogy ő képtelen bármit kezdeni magával, az ő baja. Meg is érdemli a sorsát.
24/L
14/14 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom...csak kicsit csalódott vok....egyszer például hárman ültünk, én meg a másik srác éppen arról dumáltunk, h mennyi minden őrültjó dolgot csináltunk, meg milyen lazák vunk meg ilyenek...ez a srác egy ilyen storyval sem rendelkezett, ezért megsértődött, 2 hétig nem szólt hozzám, nem tudtam mi baja, aztán azt mondta, h én csak dicsekszek meg mennyire el vagyok szállva magamtól....akkor még el is hittem kicsit, h hibás vok...már nem...neki az a baja, h még a boldogságomat is irigyli...megvannak a gondjaim...de így is boldog vok...őt még ez is zavarja....ő otthon elég sokat (de nem rengeteget) besegít a ház körül (kert, háziállatok stb),mi meg fizetünk vkinek, h megkapálja a kiskertet...mikor meghallotta, mérgesen arról kezdett beszélni, h ez az én dolgom lenne, de én csak lusta vok ehhez...ők ugye gazdálkodnak...mi nem igazán (van 1 kissebb konyhakert, de az csak olyan kis izé)...ő nem nagyon nézi a szellemi munkát semmibe, mert az nem munka, meg milyen könnyű, h én nem is tanulok, hanem csak lógok meg nem végzek fizikai munkát...akkor megbecsülném, amim van....jah...mivel én pizzázni járok, meg mindíg van nálam legalább 10 ezer F...meg olyanokra költök, amik számomra fontosak, tehát (szerinte) én nem becsülöm meg azt, amiért a szüleim megdolgoztak...azaz én kaját veszek, meg ruhákat ....szinte csak....de azt nem említi meg, h 1 hónap alatt 3 telefont vett (abból az e elsőt elhagyta,kisírt magának 40 lepedőt egy újra, holott a rendőrségen azt mondták, h 10 nap és megkerítik...csak párezer F-ot kellett volna fizetni)....rohadt sok pénzt b@sz el a discoban, stb ilyenek....most, h ezeket így összefoglaltam és látom magam előtt(és a tudat, h ezt eddig is tudtam és eddig is így volt) azt sem értem, h hogyan tudtam vele haverkodni...
2010. ápr. 29. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!