Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » észrevettem magamon valamit...

észrevettem magamon valamit és félek megkérdezni a szüleimtől főképp anyumtól mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk megírod ide, és megpróbálunk segíteni.
2011. febr. 19. 20:02
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ugye egyre nagyobb leszek és kezdek átmenni tinibe de van egy kis gond a mellemel és anyukámtól jó lenne megkérdezni de félek szégyellős vagyok
2011. febr. 19. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
és pontosan mi a baj a melleddel? mármint miért gondolod, hogy baj van vele? látsz vagy érzel valami furcsát? mit?
2011. febr. 19. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg itt, hogy mi a gondod - ez az oldal éppen erre való. Valószinüleg nincs semmi komoly gondod, de ha kicsit bövebben kérdezel, akkor biztos tudnak többen is segiteni.
2011. febr. 19. 20:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát rendben az a baj hogy az eggyik mellem kicsit nagyon mint a másik kicsit fel van puffadva de a másik nem
2011. febr. 19. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj, nincsen semmi baj!! Ez teljesen normális ilyenkor! Majd utolérik egymást!
2011. febr. 19. 20:20
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mert nagyon megijedtem :)
2011. febr. 19. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmi probléma nincs,inkább az lenne probléma ha egyformák lennének! :D No para,minden rendben van. (:
2011. febr. 19. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
nincs semmi gond, csak nem egyszerre nőnek :) Néha még felnőtt nőknél is nagyobb az egyik, teljesen normális :)
2011. febr. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!