Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy sokkal kevesebbet érek, amiért nem tudok úgy bánni a nőkkel, hogy közülük sokan le akarjanak feküdni velem?
Figyelt kérdés
Nem ez a célom, csak leviszi az önértékelésem, hogy ha ezt akarnám, akkor nem menne.2015. jún. 2. 19:35
1/4 anonim válasza:
Ha nem ez a célod, akkor miért zavar? Inkább örülj neki, hogy nem akarod kihasználni a másikat. Ráadásul az is lehet, hogy azok akiket kiszúrsz nem olyan típusú lányok, hogy alapból elmenjenek bárkivel is. Szerintem nem ettől leszel kevesebb.
2/4 anonim válasza:
Miért, mivel értékesebb aki képes rá? Bármelyik normális csaj szemében többet ér egy tisztességes, kapcsolatait komolyan vevő pasi, mint egy Casanova. Lehet ezer más erényed, ami ellensúlyozza ezt a "hiányosságot" és értékessé tesz akár mint férfi, akár mint ember.
3/4 anonim válasza:
Ez természetes szerintem. Én pl. semmit sem érek ilyen szempontból, mert még soha egy lány sem jött el velem még randizni sem, és ahogy kinézek, nem is fog.
4/4 anonim válasza:
nos, akkor legyen ez a célod. elég nagy fság, hogy nem ez a célod egy nővel. megnyugtatlak, a nőknek is ez a céljuk a férfivel, csak ők cikinek tartják bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!