Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint a női logika?
Olvasom hogy kapcsolatban ha kiderül hogy a nő prostituált volt, azt a férfinek el kell fogadnia, semmi köze hozzá, stb. stb.
De ugyanezek a nők mélységesen elítélik azokat a férfiakat, akik ezeknek a nőknek a szolgáltatásait igénybe vették.
Idézem: Azonnal kidobnám a páromat ha kiderülne, hogy csak egyszer is járt ilyennél. Stb. Stb.
Jelezném, semmilyen módon nem vagyok érintett, csak ennek a kétszínű, álságos gondolkodásnak az okára vagyok kíváncsi.
Nos?
Ez nem női logika Kérdező.
Mindkét oldalon vannak ilyen és olyan vélemények is, csak tudni kéne meglátni azokat is és nem csak azokat amik úgy állítják be a dolgokat, hogy a férfiak mindenért hibásak, a nők meg szentek. Te egy újabb olyan kérdező vagy, aki csak a fekete-fehér szemüvegén át látja a válaszokat.Hüm.
Az imént láttam egy kérdést, amiben az szerepelt, hogy a csávó nem tudja feldolgozni, hogy a nője prosti volt. Jelentem NŐKÉNT, hogy ezt én sem tudnám elfogadni a legyény helyében. Viszont ugyanúgy kidobnám a pasit is, ha megtudnám, hogy prostival volt már dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!