Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint a női logika?

Figyelt kérdés

Olvasom hogy kapcsolatban ha kiderül hogy a nő prostituált volt, azt a férfinek el kell fogadnia, semmi köze hozzá, stb. stb.

De ugyanezek a nők mélységesen elítélik azokat a férfiakat, akik ezeknek a nőknek a szolgáltatásait igénybe vették.

Idézem: Azonnal kidobnám a páromat ha kiderülne, hogy csak egyszer is járt ilyennél. Stb. Stb.

Jelezném, semmilyen módon nem vagyok érintett, csak ennek a kétszínű, álságos gondolkodásnak az okára vagyok kíváncsi.

Nos?

2015. máj. 30. 06:15
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
"De ugyanezek a nők" - egy névtelen helyen miért gondolod, hogy tudod, ki írt?
2015. máj. 30. 06:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj most megfogtál! Nem is tudom, mit mondjak erre, de komolyan.
2015. máj. 30. 06:29
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Női logika = a nőnek mindent szabad, a férfinak semmit, a nők ártatlanok, mindenért a férfi a hibás.
2015. máj. 30. 07:49
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Kissé rosszul tudod.Aki prostituált volt,nem ítéli el,hanem elfogadja ha már volt a férfi ilyen nőknél.A szent szüzek nem tudják ezt feldolgozni.
2015. máj. 30. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez nem női logika Kérdező.

Mindkét oldalon vannak ilyen és olyan vélemények is, csak tudni kéne meglátni azokat is és nem csak azokat amik úgy állítják be a dolgokat, hogy a férfiak mindenért hibásak, a nők meg szentek. Te egy újabb olyan kérdező vagy, aki csak a fekete-fehér szemüvegén át látja a válaszokat.Hüm.

Az imént láttam egy kérdést, amiben az szerepelt, hogy a csávó nem tudja feldolgozni, hogy a nője prosti volt. Jelentem NŐKÉNT, hogy ezt én sem tudnám elfogadni a legyény helyében. Viszont ugyanúgy kidobnám a pasit is, ha megtudnám, hogy prostival volt már dolga.

2015. máj. 30. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!