Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért csak a férfiak rinyálnak itt, mert a nôknek nincs okuk?
Jól mondja az 1-es. Azok az állítólag, átlagos, normális, rendes "férfiak", akik itt rinyálnak....a valóságban lehet, hogy átlagos kinézetűek...na de hogy nem normálisok, nem rendesek, az tuti. Egy normális ember, nem fog naponta sírni egy fróumon sem, hogy ő mennyire szerencsétlen...és nem fog másokat sem szidni a saját nyomora miatt............
Valószínű, hogy millió nő sem talál magának párt... (nem egyet ismerek én is) átlagos kinézetűek...dolgoznak...semmi baj velük..mégis szinglik. A különbség a két nem közt mindössze annyi, hogy ezek a nők, nem nyafiznak itt. Ehelyett elmennek a konditerembe mozogni kicsit, hogy még formásabbak legyenek...és ahol csak lehet ismerkednek, hiszen sosem lehet tudni, hol botlanak bele álmaik "hercegébe".
FĂŠlreĂŠrtĂŠs ne essĂŠk, ĂŠn boldog vagyok, hogy nem nĹnek szĂźlettem & el tudok menni anĂŠlkĂźl szĂłrakozni hogy hasonlĂłkat kelljen megĂŠlnem :D
Ezzel most a fiatalabb korosztĂĄlyra cĂŠloztam, mint azt Ărtam is.
Most 20 ĂŠvesen mĂĄr azt mondom hogy bĂĄrminek is az akadĂĄlya csak a sajĂĄt gyĂśkĂŠrsĂŠgem (vagy, igen, mĂĄsĂŠ is lehet), illetve a kĂśrnyezeti tĂŠnyezĹ, idĹ & helybeli kĂśtĂśttsĂŠgek, lehetĹsĂŠgek :-)
Azt pedig ĂŠn is tudom hogy rengeteg nyomi srĂĄc van, kevĂŠs olyat ismerek aki fordĂtott szerepben ĂŠrdekelne, de a normĂĄlis srĂĄcok is sokszor szar helyzetben vannak
Amúgy meg meg lehet nézni; 90%ban ha egy nő siránozik itt, az a kérdése, hogy "Mi a baj velem?" egy férfinak viszont az, hogy "Mi a baj a mai nőkkel?"
Ezért látsz kevesebb férfigyűlölő kérdést.
15-ös! Nem tudom te hol élsz, de én ilyet csak a filmvásznon látok. :)
Mikor velem szakítottak, akkor nemhogy féltucat pinára éhes kan nem kínálkozott fel nekem tálcán, hanem egy se. Pedig se csúnya, se kövér nem vagyok.
Vagy a te elmédben az a kép lebeg, hogyha egy nő egyedül marad, akkor hirtelen egymást taposva döngetnek az ajtaján a férfiak arra várva, hogy vajon melyiküket engedi be hamarabb? :D
Pont a nők azok, akik jobban "belebetegednek" egy szakításba. Én több mint 1 évig szenvedtem utána, és magas ívből letojtam a pasikat, egy se érdekelt. De hidd el, hogy nem kellett őket tucatjával elhajtanom, mint ahogy ezt te képzeled.
Ez nem nemfüggő. Van aki gyorsan túllép rajta, illetve van aki sokáig gyászolja, és nem repül rá az első ellenkező neműre, aki épp szembejön vele.
Nem vagyok se kövér se csúnya, mégsem volt senkim 25 éves koromig. Lett volna aki csak megdönteni akar, de nem tolongtak a pasik körülöttem. Persze utána megtaláltam álmaim pasiját de sokat kellett rá várnom.
A nők többségének ugyanis értéktelen a szexéhes kanok közeledése. Sosem tudtam/akartam volna szerelem nélkül szexelni. A válásom után sem tolonganak körülöttem a kapcsolatra való pasik mert gyerekem van. Olyan meg nem kell aki csak végső elkeseredésében keres nőt és akinek nem én kellek, hanem bárki megtenné.
Egyáltalán nem könnyű nőnek lenni, én is rinyálhatnék és írhatnék itt ki kérdéseket, hogy a pasik miért ilyenek meg olyanok, de nem teszem, és tudod, miért? mert nem általánosítok. Tudom, hogy vannak rendes, értékes pasik akik a legjobbat érdemlik. És vannak akik csak lukra mennek. Azért mert én sajnos az utóbbiakba gyakran botlok bele, még nem fogok messzire menő következtetéseket levonni az egész férfinemre vonatkozóan.
Mindenkinek lehet oka. Ezzel csak az a baj, hogy nemtől függetlenül az ilyen rinyálás csak szánalmassá teszi az embereket. Attól hogy sipákolnak, hogy nem jön össze kapcsolat, nem lesz jobb. Úgy nem lesz kapcsolatuk, tehát semmi értelme a hisztinek. Az ilyen nyilvános önsajnálás meg mondom, szánalomra méltó.
Panaszkodás helyett például párt kereshetnének. Hasznosabb időtöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!