Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért csak a férfiak rinyálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért csak a férfiak rinyálnak itt, mert a nôknek nincs okuk?

Figyelt kérdés
Egy csomó átlagos kinézetû, normális, rendes férfi nem talál társat magának, de nôknél nem igazán figyelhetô meg ez a jelenség.

#kelet #nyigat
2015. okt. 7. 22:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

Hát ennek is eljön az ideje :)

Nekem 20 évesen lett először barátom, addig szerelmes voltam, de nem viszonozták, nem is nagyon érdeklődtek korábban a férfiak. Aztán bumm, valaki kiszúrt magának, nekem is szimpi volt és elkezdtünk járni. Nem kell besavanyodni és méregetni magadat másokhoz. Nem ez a legfontosabb téma, bár nagyon fontos az életben, ez tény.

2015. okt. 7. 22:30
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván.

A rózsaszín babaházunkban ücsörögve, tejszínhabot kanalazva röhögünk rajtatok, hogy nektek milyen nehéz, nekünk meg milyen vidám az élet.

2015. okt. 7. 22:37
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

Inkább az lehet oka, hogy ezek a férfiak alkalmi szexet sem kapnak, ezért egy idő nagyon frusztráltak, negatívak és elkeseredettek lesznek.

Az átlagosan kinéző nők legalább gyorsan találnak 1-2 alkalmi szexet amivel bár nem lesz boldog, de valamennyire kielégül.

2015. okt. 7. 22:38
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

Azért van több férfi, aki itt "sír",mert a férfiaknak könnyebben megy a lelkizés anonym a neten, mint a való életben.

A nők könnyebben "kiadják" az érzéseiket élőben.

2015. okt. 7. 22:42
 15/28 anonim ***** válasza:
38%
Gondolkodj már egy kicsit. Egy párkapcsolatban a felek szétmennek, a nőre rögtön rácuppan legalább féltucat pinára éhes kan, addig a srác sokkal később talál valakit. A nő azonnal válogathat, tálcáról válogathat a férfiak közül, ergo elfeledtetheti a korábbi kapcsolatát, a férfinak meg jobb esetben fel kell kutatnia a lehetőségeket kitartó, megerőltető munkával, de még úgy sem fog normális nőhöz jutni. Na, szerinted melyik fog jobban bőgni?
2015. okt. 7. 23:02
 16/28 Clark Kent.. ***** válasza:
66%
Én egyenesen szánalmasnak tartom, amikor egy férfi rinyál. Én azt mondom, akik itt töltik el az egész életüket azzal, hogy rinyálnak, hogy a nők ilyen, meg olyan "gonoszok", meg is érdemlik, hogy csaj nélkül éljék le az életüket. Nem tudom sajnálni ezeket az embereket.
2015. okt. 7. 23:32
 17/28 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatot // társat találni nem egyszerű dolog.

Az már más kérdés, hogy közel azonos küllemmel nőként az első buliban találhatnék valakit aki faszra húzna, férfiként ez már kicsit bonyolultabb... (Fesztivál kivétel, de jesus, ott is aki könnyen kapható, az olyan is, ezt is meg kellett tapasztalnom sajnos...)

2015. okt. 7. 23:36
 18/28 anonim ***** válasza:
nekem 22 évesen volt az első barátom (nő vok) és kb 20 évesen csókolóztam először... szóval nem hiszem, hogy azon múlik, hogy valaki férfi-e vagy nő.
2015. okt. 8. 00:04
 19/28 anonim ***** válasza:

Akkor úgy fogalmazok, hogy egy nőnél kevésbé számít az, hogy mennyire defektes belsőre, így 14-18 éves kor között is, ha átlagosan néz ki (nem ápolatlan, nem túlsúlyos, stb..), és nem otthon ülő életmódot folytat, előbb-utóbb lesznek "tálcán elé kínált lehetőségek", amivel az ő dolga élni vagy sem.

Srác oldalról, ha 14-18 között vagy, balfsz vagy, önbizalom hiányos vagy, stb.. -> Nem vagy "képes" kezdeményezni, vagy ha igen, akkor is csak szerencsétlenkedve, akkor jóval ritkább az, hogy az imént említett eléd kínálkozó lehetőségek, esetek megjelenjenek (ismételten átlagos kategóriáról van szó, nem a "húú de jó pasi" - "húú de jó csaj")

Persze ez sok mindentől függ, és abszolute nem rinyálás címszó alatt fogalmaztam meg ezt, ez az amit én tapasztaltam eddig.

Most 20 vagyok, épp kilépő félben egy kapcsolatból, ami igazából nem is nevezhető kapcsolatnak...

2015. okt. 8. 00:13
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

És ez erény? Mármint irigyelni kell azt, hogy a nők x férfi közül válogathatnak?? Miközben egy lesz az, akit választanak, szerintem férfiként is ez a cél.... vagyis ez kéne legyen... nem?? Akkor nem teljesen mindegy, hogy kinek hányan csapják a szelet?? Őszintén mennyi százalék esélye van, hogy egy buliban ha valaki rámmozdul, az lesz életem párja??

Persze lehet hogy a nőknek könnyebb szexpartnert találni, de erre miért kell irigykedni? Vagy arról van szó, hogy itt mindenki szexpartnert keres, és a férfiak irigykednek rá, hogy a nők könnyebben találnak?

Őszintén ha rám rámozdul valaki egy bulin, és hozzámdörgöli az álló f..rkát valahogy nem az jut eszembe hogy hajj de szerencsés vagyok, hogy nőnek születhetem és mennyi pasi közül válogathatok... ha ellenben ezek a pasik elhívnának randizni, kávéznánk és beszélgetnénk, tényleg hálát adnék az égnek, mert jól választottam nemet. Egyelőre nem érzem azt a kva nagy kiválasztottságot, amit itt sokan nyomatnak...

2015. okt. 8. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!