Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért csak a férfiak rinyálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért csak a férfiak rinyálnak itt, mert a nôknek nincs okuk?

Figyelt kérdés
Egy csomó átlagos kinézetû, normális, rendes férfi nem talál társat magának, de nôknél nem igazán figyelhetô meg ez a jelenség.

#kelet #nyigat
2015. okt. 7. 22:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem a normális rendes férfiak nem találnak barátnőt. Akit itt sírnak, ők általában elmebetegek, önzőek, energiavámpírok, stb a lényeg, hogy nem csak a külsejük az oka, hogy egyedül vannak.
2015. okt. 7. 22:06
 2/28 anonim válasza:
20%

"Akit itt sírnak, ők általában elmebetegek, önzőek, energiavámpírok"

Akár a pasikád :P

2015. okt. 7. 22:12
 3/28 anonim ***** válasza:
73%

Azért ne a gyakoriból indulj ki :)

Ha egy lány itt kiír egy ilyen "rinyálós" kérdést, akkor meggyanúsítják, hogy vagy hazudik vagy nem mond el valamit, pl. hogy biztos kövér, ronda, kibírhatatlan természetű, de olyan nem lehet, hogy egy átlagos kinézetű lány egyedül van... :)

Ha páran hozzám hasonlóan saját vagy barátnők példáit osztjuk meg, az is a "ritka kivétel" vagy "túlválogatósak vagyunk" vagy "erre a csajra is ráírtam, mégse írt vissza, nem is kell nekik pasi" effekt.

De megértem, mindenki azt látja körül, amit látni akar. Én pl. azt, hogy kevés (szimpatikus) férfit találok, mert ők valami csinosabb, szebb, kedvesebb nőre vadásznak. Aztán lehet, hogy csak rajtam van a rossz szemüveg :)

2015. okt. 7. 22:14
 4/28 anonim ***** válasza:
90%

Viszont neki van nője, tehát nem kapcsolódik sehogyan sem ide a kérdéshez :D

5/28 A kérdező kommentje:
1, nem lehet, hogy inkább azért lesznek ilyenek, mert nem találnak senkit? Tudod milyen borzasztó érzés? Persze akik nem élik át nem tudhatják
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nőket, férfiakat egyaránt látok itt rinyálni, de sztem fölöslegesen teszik, akár van okuk rá, akár nincs, ettől nem lesz jobb nekik. Nekem is van 1000 okom, ami miatt rinyálhatnék, de fölösleges energiapocsékolásnak tartom, meg van jobb dolgom is. Férfi vagyok, és valóban nem könnyen találok párt, de emiatt nincs értelme rinyálni, hát ez van, majd lesz egyszer valaki akivel szeretjük egymást, ha meg nem, hát akkor nem, attól még más tevékenységekben is lehet örömöt találni. A nőket nem tisztem megítélni, nem tudom nekik mennyire könnyű vagy nehéz párt találni.
2015. okt. 7. 22:16
 7/28 A kérdező kommentje:

Én is kezdek ilyen lenni, depressziós, stresszes, gyûlölködô, pedig csak 18 vagyok még. Nem mutatom ki, csak meg van a véleményem errôl az egészrôl. viszonylag magas vagyok, a testem rendben van, az arcom is rendben van, van egy csomó dolog ami érdekel (sport, rajzolás, könyvek, filmek, videojátékok, és még egy csomó minden), és minden ember számíthat rám. Ennek ellenére nem érdeklem a lányokat kb 13 éves korom óta. Pedig tényleg nem vagyok se ocsmány, se undorító, se kretén, se buta. Megvannak a magam hibái de csak annyi, mint másnak.

De már kezd elegem lenni, a társadalom gëcit csinál belôlem, egy csomó ember a szerelmi életérôl mesél (panaszkodik) nekem, hogy a pasija szemét, megcsalta stb, és eddig mindig készségesen, ôszintén beszélgettem velük, de amikor nagyon ritkán felhozom, hogy nekem mennyire kínszenvedés az életem ezen része, pont leszarják, nem érdekli ôket. Többet nem is fogom végighallgatni az idióta, kretén panaszkodásukat a semmire, mert nekik minden megadatik. Én meg egyszerûen érzem, hogy ez még csak a kezdet, és olyan leszek mint az itt rinyáló, besavanyodott 30 éves szûzek (akiket nem lenézek, csak sajnálom ôket, és együttérzek velük).

Én csak egy átlagos, kedves lányt akarok, aki szeret.

2015. okt. 7. 22:25
 8/28 A kérdező kommentje:
*meg van=megvan
2015. okt. 7. 22:26
 9/28 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanannyi oka van hisztizni a nőknek is, mint a pasiknak. Ne hidd, hogy nekünk olyan könnyű normálisat találni.
2015. okt. 7. 22:27
 10/28 anonim ***** válasza:
55%
kérdező akkor üdv a nő gyülölő klubban :D:D
2015. okt. 7. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!