Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszédhibával, hogy érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszédhibával, hogy érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem erősen de dadogok és komoly frusztrációim vannak emiatt, ezért ismerkedni sem nagyon ismerkedem. Vannak itt hasonlóak akik beszédhibával be tudtak csajozni?

26/F

2015. okt. 7. 15:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Altalaban a dadogast hangos felolvasassal szoktak megoldani. Olvass fel minden nap olyan fel orat es belejossz
2016. aug. 31. 02:04
 22/23 anonim válasza:
Nekem is beszédhibám van. Teljesen megöli az egyéniségemet, mert egy társaságban sem beszélhetek úgy, ahogyan és amiről akarok. Nem az elfogadásól van szó, hanem arról, hogy esélyem sincs önmagamat adnom, csak egy korcs és tőmondatokban beszélő retardáltat. Számtalan regényt, novellát, verset írtam évekkel ezelőtt, jelenleg tudományos munkát végzek. Akiknek nincs problémájuk a beszéddel, fel sem tudják fogni, milyen nyomasztó ez. Ráadásul az emberek azt hiszik, ez olyan, mint amikor nekik nem jut eszükbe 1-1 szó. Nem, ez nem olyan. Ahhoz hasonlít, mintha egy paralimpikont indítanánk láb nélkül normál olimpián. Az élet nem igazságos, és beszédhibával csak nyomorékként lehet élni. Amint több időm lesz, tenni fogok ellene, mert nem elég hosszú az élet ahhoz, hogy engedjem magam elnyomni.
2017. dec. 23. 17:24
 23/23 anonim válasza:
Előző vagyok: mindezek ellenére, sosem adtam fel. Gyönyörű barátnőim voltak, akik szerettek. A filmekben a dadogós embereket mindig szerencsétlenként ábrázolják, és a társadalom nagy része is így képzeli el őket. Ne hagyjátok magatokat. Még a tanulmányaim alatt sem csúfoltak soha, inkább vagánynak számítottam. A legfontosabb az, hogy milyen vagy, hogyan nézel az emberekre, milyen a tartásod, egy ismerkedés elején. Sok apróságon múlik az, hogy fogyatékosnak, vagy érdekesnek fogsz-e tűnni, például a mozdulataidon, öltözködéseden is. Mindenek előtt az önbizalom a legfontosabb, ha ismerkedni akarsz. Nem kell azt lesni, hogy ki hogyan áll hozzá a dadogásodhoz, mert te magad válasz ezáltal szerencsétlenebbé. Az embereknek nagyon jó érzékük van ennek a kiszimatolásához.
2017. dec. 23. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!