Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszédhibával, hogy érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszédhibával, hogy érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem erősen de dadogok és komoly frusztrációim vannak emiatt, ezért ismerkedni sem nagyon ismerkedem. Vannak itt hasonlóak akik beszédhibával be tudtak csajozni?

26/F

2015. okt. 7. 15:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanúgy, mint mások.

Engem az ilyesmi egyáltalán nem zavar és nem hiszem,hogy ezzel csak én lennék így.

Sok sikert!

19/n

2015. okt. 7. 17:39
 12/23 anonim ***** válasza:
Van olyan haverom, aki dadog, és ennek ellenére jó pár éves kapcsolata van. Mondjuk ők is neten ismerkedtek meg.
2015. okt. 7. 18:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy haverom,aki dadog egy kicsit, de soha nem okozott gondot neki a nőkkel való ismerkedés. be is tudott csajozni, volt komoly kapcsolata is, futó kalandjai is akadtak. Ne legyen neked se frusztrációd emiatt!
2015. okt. 7. 18:44
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem normális,érett embereket nem zavarna ez a dolog,ha amúgy szimpatikus vagy nekik.Legalábbis én így vagyok vele,egyáltalán nem tartanám (illetve tartom)ezt negatívumnak.De érdemes lehet tényleg interneten ismerkedni először,itt nem jöhet a képbe frusztráltság,stb,szóval kezdetnek jó ötlet.
2015. okt. 7. 18:58
 15/23 anonim ***** válasza:

Engem biztos, hogy nem zavarna a dolog. Használd szűrőként, aki bánt téged, azzal jó is, hogy nem ismerkedtél meg, még ha nem is dadognál.

Értek már atrocitások emiatt vagy saját magad generálod ezt a félelmet? Normális ember csak ezért biztos, hogy nem ráz le.

2015. okt. 7. 19:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Én hallássérült vagyok. A barátomnak van egy haverja, aki dadog, és én nem vettem észre, csak évek múlva mondta valaki. Szóval nem is mindenki veszi ám észre:)

De amúgy én is arra szavazok, hogy neten ismerkedj, aztán ha normális a személyes találkozón ez már nem fogja zavarni.

Ha meg mégis, akkor jobb is ha az elején kiderül, hogy nulla empátia szorult belé.

2015. okt. 7. 23:11
 17/23 A kérdező kommentje:
Oke. Viszont abba nem gondoltatok bele, hogy pl:. Elmentek moziba es nyilvan a ferfinek kell megvennie a jegyet a pultnal. Es ha elakadna az illeto a film cimenel, s kozben latnatok a penztaros arcat hogy " nyogd mar ki " es eleg kellemetlenne valna a szitu akkor nem hiszem h ezt gondolnatok. Vagy ha hazavinnetek a sracot es ugyebar az elso benyomasra nincsen masodik lehetoseg, s a bemutatkozasnal is elakadna akkor se lenne ciki? Mert amikor hazamegy a srac biztos h szoba kerul " kulonben a baratod dadog?" Es onnantol amikor ez letisztazodott bennuk ugy erzem mintha felnenek attol hogy mikor szolalok meg. Es igen szamtalanszor rakerdeztem, hogy oket zavarja e meg stb de az arc mindent elarul. Mintha teljesen osszerezzennenek mikor elkezdek beszelni.
2015. okt. 10. 11:40
 18/23 anonim ***** válasza:

11es vagyok

Őszintén? Lesz.rom, hogy más mit gondol, ha engem nem zavar és szeretem az illetőt.^^

Nehogy már mások miatt rosszul érezzem magam azzal akit szeretek...

2015. okt. 10. 12:23
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked nem a dadogás a legnagyobb problémád, hanem az, hogy problémázol.

Volt nekem olyan, hogy teljesen elment a hangom, és sehogy nem tudtam megszólalni, viszont valahogy meg kellett értetnem magam másokkal. Leírtam egy papírra, amit akartam. Több olyan mozi is van, ahol nem kell a jegypénztárban megvenni a jegyet, hanem meg lehet rendelni online, oda elég, ha kinyomtatod a visszaigazolást, vagy leírod egy papírra a szükséges infókat, amivel át tudod venni a jegyet. Meg sem kell szólalnod. Legyél egy kicsit kreatívabb.

2015. okt. 10. 19:51
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha velem lennél, akkor megmondanám én annak a pénztárosnak, hogy hova tegye az arckifejezését. Vagy kikérném én, ha ez neked probléma.

Ha mg az ismerősök megkérdeznék, hogy a barátom dadog-e, akkor mondanám, hogy igen. És?

Annyira félsz, hogy mit szólnak, hogy feszülten figyeled, kinek milyen az arckifejezése, és azt is lenézőnek gondolod, aki nem is így viselekdni, pusztán olyan az arca, amilyen.

Továbbra is azt mondom, hogy ne hátráltasson ez.

2015. okt. 11. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!