Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ennyire unalmas már?
Adott az alap helyzet, hogy nincs senkim.
Szeretnék változtatni rajta, így nyitottan a nők felé ismerkedem.
De minden alkalommal ki derül, hogy valami gond van a nővel.
Vagy egy ri.. akarom mondani cafka, vagy buta , vagy nagyképű, vagy saját meglátása és akik dugni szeretnék szerint "érettebb a koránál" ami persze nem igaz. Vagy egy önképzavaros, visszahúzódó, antiszociális nő, aki az is akar maradni, mert kényelmes neki. És mindig ugyanúgy maradok egyedül, érdemes társaság hiányában.
Lehet egyszerűbb lenne nem ismerkedni... De szeretnék egy tisztességes, épp lelkű társat.
30as értem mire gondolsz.
Ha ebbe nem is kötök bele, hogy miért szexeltek sok sráccal ezek a nők, amibe ugyanúgy bele lehetne annyival, hogy nem a miértek a lényegesek, hanem a tettek. Akkor meg ott van, hogy nincs helyén az önértékelésük, ápolgatni kell a lelki világát, hogy helyre jöjjön évek alatt. Aztán simán lehet hogy amint úgy érzi hogy ő ér valamit, ott hagyja azt, aki azért volt jó neki, mert ő mellette volt. És ha ezt nem is teszi, akkor is pszichológus is kell neki, nem csak szerelem.
Én meg szerelme szeretnék lenni valakinek, nem más.
27-es, melléfogtál a megjegyzéseddel, hogy kb ez a szintünk és ezért nem kellünk...
Kellettem, férjezett nő vagyok. Tudom mit beszélek. A kérdező, meg sokan közületek mintha egy kicsit többre tartanátok magatokat a nőknél. Olyan nincs, hogy mindenkiban van hiba, csak a kérdezőben nincs. Minden alkalommal kiderül valami, hogy ribi meg hasonló? Ugyan már...vagy nagyot tévedsz, vagy nagyon rossz helyen keresgélsz!
Végigolvastam most a válaszokat. Ha nem is szüzet keresel, keresgélj tovább. Lehet, hogy vannak gondok a nőkkel, mindenkivel vannak. Nincs tökéletes ember. Te sem vagy az. Nem lehet, hogy te rontasz el valamit? Olyanokat választasz akik nem hozzád valók? Könnyen előfordulhat.
Nálam is volt ilyen. Először a legelső pasim volt olyan, aztán évekkel később zsinórban fél éven belül 3 is, akik eleinte kedvesek, aranyosak voltak, de igazából csak szexre mentek...
Azóta már megtaláltam a társam, férjhez mentem, de be kellett látnom, hogy nem csak mindenki másban volt hiba, hanem bennem is, és amikor ezen változtattam, szinte rögtön összejött.
34. Köszi, hogy végig olvastad a válaszokat is.
Azt hiszem az lehet a gond, hogy nem egyszerű a nekem megfelelőt megtalálni. Valószínűségszámításban elég jó vagyok, az átlag körüli kinézetemmel, az egyéniségemmel, a környék nagyságával ahol élek, szinte lehetetlen megfelelőt találni. Falun élek, kb 10 000es nagyságú a legközelebbi város. A jó cafkaarányok miatt is hátrányban vagyok. Elvileg kb 5-6 olyan lenne, aki megfelelő lenne. Azzal meg olyankor találkozni, amikor szabad épp.
Azt hiszem ezt a luxust hanyagolni kell. Inkább valami valószínűbbel kéne foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!