Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ennyire unalmas már?
Adott az alap helyzet, hogy nincs senkim.
Szeretnék változtatni rajta, így nyitottan a nők felé ismerkedem.
De minden alkalommal ki derül, hogy valami gond van a nővel.
Vagy egy ri.. akarom mondani cafka, vagy buta , vagy nagyképű, vagy saját meglátása és akik dugni szeretnék szerint "érettebb a koránál" ami persze nem igaz. Vagy egy önképzavaros, visszahúzódó, antiszociális nő, aki az is akar maradni, mert kényelmes neki. És mindig ugyanúgy maradok egyedül, érdemes társaság hiányában.
Lehet egyszerűbb lenne nem ismerkedni... De szeretnék egy tisztességes, épp lelkű társat.
Bennem is van valamennyi, de ha másban van meg ugyanennyi, azt még bőven a normálisak közé lehet sorolni.
Olyanokért, mint hogy úgy vagyok őszinte, hogy nem zavar ha másokat megbántok vele. Rengetegszer vagyok türelmetlen.
Kb ennyi a főbbek közül.
Nem dugtam végig a környezetemet, nem hazudozom magamról mindenfelé, nem anyát, nem legjobb barát pólékot, nem problémamegoldót keresek, hanem szerelmet. Amit elvárok, tudok is teljesíteni.
S mi van ha nem úgy indítasz, hogy hányan dugtak meg?
Én 8 éve vagyok a férjemmel, soha 1x se kérdezett az exekről s én se őt. Ami a múltban van az elmúlt, előrefele kell nézni, ami mögötted van azon úgysem tudsz változtatni.
Hogy hozza se tudsz szagolni mert x számú végig dugta :))) biztos van egy valahol akit ha 70en dugtak végig akkor is ő fog kelleni.
Utolsó, azt hiszem nem az első de azért az elején derül k. Miért? Mert ri banc nem kellene semmiképp.
Akármilyen jólelkű, kedves és aranyos, ha nincs erkölcsi tartása ami nekem fontos, akkor nem fog kelleni.
" Ha ennyire nem tartjátok a nőket semmire és lehordjátok őket mindennek meg lenézitek, miért nem álltok össze egy pasival?"
Pasival ugyan nem állunk össze, de észre lehet venni, hogy egyre kevésbé vonzó a férfiak számára a házasság/család vagy akár csak a hosszú párkapcsolat, elköteleződés. Ebben nagyon nagy szerepe van annak, amilyenek a mai nők. De persze csak gúnyolódj, kb. ez a szintetek, ezért nem kelletek.
298as, nemszüzet keresek. Realistán gondolom a dolgot. Mondjuk egy példa:
Ha a nő van 22 éves, 16 évesen vesztette el. Akkor évente 1 pasas még bőven normális szerintem.
Ami 6 ennél a példánál.
A hagyományosabb értékrendet tartom fenn, amiben nem elfogadott, ha alkalmi szexel valaki. De ha van párja, még akár csak hónapokig is, és vele csinálta, az elfogadható.
Csak épp ez a fura nekem, hogy ez már túl sok kérés? Tényleg ennyi sincs már meg? VAlaki gondolom lány írta itt, hogy akkor mi különbek vagyunk-e és akkor miért nem járunk férfiakkal.
VAnnak akik férfiakkal járnak, nekik se egyszerű több szempontból.
És az a baj, hogy mondjuk a férfiak 20%a(most körülbelüli arány) szeretne tisztességes nőt, aki nem kell hogy eltitkolja a régebbi dolgait. A nők közül meg 1-2% aki alkalmas erre.
De te is meg kell értsed, hogy nem ilyen egyszerű ez, pl vannak olyan lányok akik nagyon önbizalomhiányosak s akik ha úgy érzik, hogy valaki törődik velük akkor valami miatt úgy jutalmazzák, hogy ágyba bújnak velük, mert nincs önértékelésük. Ettől még nem ribik, ettől még lehetnek rendes emberek, csak hülyékkel akadtak össze és naívan voltak.
Biztos vagyok benne, hogy vannak normális lányok, csak kell venni a fáradtságot megismerni valakit s nem egyből ítélkezni.
De az is lehet, hogy én vagyok túl vén 31 évesen s nem tudom, hogy működnek a mai 20évesek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!