Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ennyire unalmas már?
Adott az alap helyzet, hogy nincs senkim.
Szeretnék változtatni rajta, így nyitottan a nők felé ismerkedem.
De minden alkalommal ki derül, hogy valami gond van a nővel.
Vagy egy ri.. akarom mondani cafka, vagy buta , vagy nagyképű, vagy saját meglátása és akik dugni szeretnék szerint "érettebb a koránál" ami persze nem igaz. Vagy egy önképzavaros, visszahúzódó, antiszociális nő, aki az is akar maradni, mert kényelmes neki. És mindig ugyanúgy maradok egyedül, érdemes társaság hiányában.
Lehet egyszerűbb lenne nem ismerkedni... De szeretnék egy tisztességes, épp lelkű társat.
Szerintem maradj magadban továbbra is.
Úgy látszik neked senki sem jó.
10. Ugye...
11. Senki? Szerintem csak normális embert szeretnék magam mellé. Ez minden. De ezt sem kaphatom meg, már jó ideje ezt a minimumot szeretném.
Szépségügyileg akkora elvárásaim nem lennének.
Ha te most azt gondolod, hogy létezik olyan, hogy tökéletes ember, akkor nagyon tévedsz. A nők meg egyébként is olyanok, hogy csak egy idő után mutatják meg a valódi oldalukat. Én pl a barátnőmet már-már tökéletesnek gondoltam, ami a jellemét illeti, és 2,5 év után derült ki, hogy bizony neki is megvannak a maga hibái, akkor nagyot is csalódtam benne, de végül már megoldottuk azt is.
Mire vársz? Arra, hogy belép majd az ajtón Mrs. Tökéletes? Lakjál csak vele fél évet, lehet hogy egy igazi házisárkánnyá változik. Minden embernek megvannak a maga dolgai, kompromisszumot kell kötni.
De ha ennyire nem akarod, és mégis csak arra vársz, aki majd mindenben megfelel neked, (ha létezik egyáltalán olyan, hogy egy nő mindenben megfelel), akkor maradj nő nélkül, majd talán évek múlva szerencséd lesz.
13. Ilyennel én is találkoztam...
14. Nem azt mondom, hogy legyen tökéletes...
Hanem legyen normális.
Tudod, akit nem dugtak végig százan, aki társat keres, nem olyat, aki más régi szerepet töltene be az életében, amit nem töltöttek(a fentebbi válaszban soroltak egyike, mint apaszerep, legjobb barát, stb.). Akivel beszélgetni is lehet, ismeri a jó és rossz tulajdonságait-vagyis helyes az önértékelése. Ez nem lenne akkora dolog azt hiszem. Nem tökéletes, hanem normális kéne. HA volna. VAgy ha van is, nem találkoztam olyannal.
"CSak ne akarja, hogy a pszichológusa, apja, legjobb barátja és szexpartnere legyek egyben. Legyek a párja, akit szeret."
- Pszichológusa: ezek szerint sose mondja el, hogy mi a baja, mi bántja. Tessék szépen magába fojtani, örökké vidámnak kell lenni és pont.
- Apja: sose kérje ki egy-egy fontosabb döntése előtt a véleményedet? Sose kelljen "megvédened", oldja meg maga? Sose kelljen vigasztalnod valamiért?
- Legjobb barátja: nálam ez szorosan összefügg a párkapcsolattal. Pontosítanád, hogy mi bajod van ezzel?
- Szexpartner: cölibátus?
19es, félre érted.
Nem az, hogy ne mondja el ha valami bántja, hanem hogy ne x idővel a találkozásunk előtti bánatától kialakult dolgaira akarjon tőlem megoldást, kezelést. Szerintem a többség ismeri ezt a típust.
Az apa szerepet elvárók nem véleményt kérnek, hanem irányítást, parancsokat. HA rossz dolgokat csinálnak, büntetést.(vagy valamit, amit annak élnek meg)
A legjobb barát általában hasonlóan szoros kapcsolat, mint a szerelem. Annyiban más, hogy talán sokkal több bizalom kell hozzá. HA életében nem bízott másban még, nőben sem, aki lehetne a legjobb barátnője, és én vagyok az egyetlen társas kapcsolata a világgal, akkor az elég bajos. Persze, beszélgessen sokat, meséljen a jelenéről, a múltjáról, de ne azért, hogy én oldjam meg az életét, hanem hogy mert szeretné hogy teljesen megismerjem.
A szexpartner dolog úgy értendő, hogy ez mind,és mellette a párja, akivel szexel is.
Megint csak hogy minden kapcsolata a világgal egy ember. Így a többivel együtt értelmezendő, nem külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!