Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem ennyire unalmas már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem ennyire unalmas már?

Figyelt kérdés

Adott az alap helyzet, hogy nincs senkim.

Szeretnék változtatni rajta, így nyitottan a nők felé ismerkedem.

De minden alkalommal ki derül, hogy valami gond van a nővel.

Vagy egy ri.. akarom mondani cafka, vagy buta , vagy nagyképű, vagy saját meglátása és akik dugni szeretnék szerint "érettebb a koránál" ami persze nem igaz. Vagy egy önképzavaros, visszahúzódó, antiszociális nő, aki az is akar maradni, mert kényelmes neki. És mindig ugyanúgy maradok egyedül, érdemes társaság hiányában.

Lehet egyszerűbb lenne nem ismerkedni... De szeretnék egy tisztességes, épp lelkű társat.

2015. okt. 6. 22:54
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
49%
Egye fene, kinyitom a zárt osztály ajtaját :)
2015. okt. 6. 22:55
 2/35 anonim ***** válasza:
49%
A mai nők már nem nők,max beNők.
2015. okt. 6. 22:56
 3/35 anonim ***** válasza:
Ebbe a világban nehéz épp lelkűnek maradni, mindenkinek vannak traumái az életben, vagy éppen gondjai, egyéni meglátásai. Senki se tökéletes. A tisztességes még megoldható :) A buta meg relatív nem érthet mindenki mindenhez...
2015. okt. 6. 22:57
 4/35 anonim ***** válasza:
51%
ez így van! katasztrófák a mai magyar nők....
2015. okt. 6. 22:59
 5/35 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem sokat kérsz, kicsit lejjebb kellene adni az igényeidet és esélyt adni az elmebeteg vagy hülye nőknek is!
2015. okt. 6. 22:59
 6/35 A kérdező kommentje:

1. Már nincs diliház, nem működik egyik se.

3. Nem tökéletes embert keresek, mert az nincs. CSak ne akarja, hogy a pszichológusa, apja, legjobb barátja és szexpartnere legyek egyben. Legyek a párja, akit szeret.

A buta az, akivel semmiről se lehet beszélgetni, mert nem érdekli semmi.

Nem csinál semmit amit nem kötelező és unalmas a személye is.

A legnagyobb probléma mégiscsak a tisztesség hiánya.

2015. okt. 6. 23:01
 7/35 anonim ***** válasza:
89%
Hiába, ha nem vagy két méteres, nincs mercid meg luxusvillán, nincs trendi bzi frizurád, nem vagy egy kigyúrt állat, esélyed sincs a mai magyar nőknél. Csak tudnám, hogy gondolják ezeket az igényeket egyes nők. Még az átlagosak is álompasit szeretnének. Bezzegbezzeg... :D
2015. okt. 6. 23:02
 8/35 anonim ***** válasza:
20%
Jelenleg nekem sincs barátnőm, de én így direktbe soha nem is kerestem. Volt pár rövidebb kapcsolatom, és mindegyik csajjal tök véletlenül akadtam össze, meg olyan lány is volt aki kezdeményezett nálam. Szóval én úgy vagyok vele, hogy nem keresek senkit, hanem várom hogy a sült galamb a számba repüljön. Mondjuk én jól elvagyok egyedül is, nincs szükségem mindenáron egy kapcsolatra.
2015. okt. 6. 23:03
 9/35 A kérdező kommentje:
7. A szexre valók szóba állnának velem, csak engem zavar, hogy minden pasas, aki megtetszett neki, volt benne. Ez zavar és nem tudok őszintén udvarolni neki, hozzá érni se...
2015. okt. 6. 23:05
 10/35 anonim ***** válasza:
61%
Valóban, borzalmasan nehéz olyan nőt találni, aki ne lenne flúgos. Az egyik hisztirohamokban tud csak érvényesülni, a másik megrögzött hazudozó, a harmadik emberiséggyűlölő, a következő beteges mártírkodó, fontoskodó, az utolsó meg egy lusta, tohonya szar. Az apró, jelentéktelen hibák, jópofa bogarak, egyénre szabott érdekességek, jellemzők még csak-csak beleférnének, hiszen ettől lesz egy nő egyedi, viszont amikor hihetetlenül rendellenes női tulajdonságokba botlunk bele, az már fizikai fájdalmat okoz.
2015. okt. 6. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!