Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert vagyok unalmas a lanyoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok unalmas a lanyoknak?

Figyelt kérdés

Normalis vagyok veluk es elso alkalommal nem maszok rajuk. Innentol kezdve el vagyok konyvelve hogy unalmas vagyok. Most oszinten ha valaki ramenos akkor paraszt ha pedig onmagamat adom es normalis figyelmes vagyok akkor unalmas...

Lanyok mitol nem unalmas egy fiu?

21/F

2015. aug. 24. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok mindentol fugg, azt, hogy te unalmas vagy-e csak egy beszelgetes utan lehet megmondani.

18/L

2015. aug. 24. 16:14
 2/5 Mumusan ***** válasza:
Egy alkalom után nehéz megmondani hogy unalmas-e valaki. Viszont egy alkalomból már kiderül ha valaki nagyon izgalmas.
2015. aug. 24. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebből a pár mondatból biztos meg tudjuk mondani! :)

Tényleg nehéz így válaszolni rá, nem tudhatjuk, miért vagy nekik unalmas. Talán az egyéniséged, a stílusod, a témáid? Vagy csak egyszerűen akikkel eddig találkoztál, azokkal nem voltál egy hullámhosszon. De csak tippelek.

A két legérdekesebb, legsokszínűbb egyéniségű, legfigyelemfelkeltőbb férfi, akik ráadásul még a legszórakoztatóbb társaság is voltak ismerkedéskor (és később is), mindketten normálisak, figyelmesek, önmagukat adták és egyáltalán nem voltak sem parasztok, sem rámenősek, tehát nem igazán értem az összefüggést.

2015. aug. 24. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha első randin nincs csók, akkor szinte biztos, hogy már nem is lesz. Ez alapszabály.
2015. aug. 24. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne add fel!

Én például utálom, ha első randin rám másznak. Mondjuk, én már nem 21 vagyok.

2015. aug. 24. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!