Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ha mások számára nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha mások számára nem vagyok érdekes személyiség és unalmas vagyok akkor még is hogyan lehetne valakim? L/24

Figyelt kérdés
Állandóan ideges és feszült vagyok. Most nincs munkám, ezért ki sem mozdulok itthonról, depressziós vagyok. Sokat álmodom rosszat, nem tudom normálisan kipihenni magam. Egész egyszerűen hiába nem vagyok ronda külsőre, elmondhatom azt magamról hogy nem kellek senkinek. Nem vagyok irigy, de rossz látni hogy más velem egykorúaknak van valakijük, komoly évek óta tartó párkapcsolatuk csak nekem nincs. A legtöbbször netes társkeresőkről randiztam fiúkkal, egyikkel se jött össze semmi. Csak egy párszor randiztunk és lekoptattak, de az indokokat nem tudom miért. Csendes, visszahúzódó személyiség vagyok. Mielőtt írnátok van kutyám, de ettől még nem leszek automatikusan boldog, és van úgy míg lefoglalom magam valamivel jobban érzem, de ez az állapot nem állandó.
2015. szept. 14. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Legközelebb ha lekoptat egy férfi, nyugodtan kérdezd meg, hogy miért tette. Ne számonkérően, csak mondd meg, hogy kíváncsi vagy, mit kellene javíts magadon.
2015. szept. 14. 21:04
 2/7 RRR ***** válasza:

iratkozz be pl rendszeres sportra

ott megnyugszol,hapsi is összejöhet,meg munka is

valami rendszeres tevékenységet találj magadnak

2015. szept. 14. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A magány az egyik legnagyobb ellenségünk, akkor vagyunk igazán sebezhetőek. Te eltorlaszoltad az ajtókat az ablakokat, hogy ne tudjon behatolni senki se. És ez rémisztő lehet mások számára.

Ha egy értelmes ember elsőre ezt tudja meg rólad, hogy "van egy kutyám Buksi, nem dolgozok, passz h mikor fogok, otthon ülök mint egy szerencsétlen idióta" akkor az nem lesz túl vonzó.

Az már jobban hangzik, hogy munkát keresek, járom a város bújom a netet, leviszem Buksit sétálni sokat megyek ez által a természetbe is.

Unalmas vagy, unalmas akkor vagy ha azzá teszed magad.

Egy jó kapcsolatban az ember felszabadult , jókedvű, vidám ha a megfelelő társat találja meg.

Ezek szerint te még nem találtad meg.

Szóval szerintem kezd azzal, hogy elviszed Buksit sétálni mert már lehet h szarhatnéka van, és aztán aktívan nekiállsz munkát keresni. És csinálsz egy jó kis önéletrajzot egy vidám képpel.

2015. szept. 14. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát jó de ez a lekoptatás olyan hogy élőben nem utalnak sennire, csak azzal jelzik hogy eltűnnek, nem lehet őket elérni. Ha bár az egyik fiú azzal magyarázta hogy én túl jó vagyok hozzá, de biztos nem ez volt a valódi indok.
2015. szept. 14. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy mivel nem foglalod el magad egész nap, és gondolom gép előtt is ülsz (vagy akár élőben is ritkán, ha kimozdulsz) - látod a környezetedben is a boldog párokat-, viszont nem vagy része egy társaságnak sem, ezért van időd agyalni, negatívan gondolkodni, és kifordítani a dolgokat.

Mivel távolról szemléled az embereket az által, hogy nem jársz közéjük, felerősödik benned a magány érzése. Életet kell vinni a hétköznapjaidba. Edzőterem, valamilyen szakkör, társalkodó klub pl. nyelvklub, akármi, ahol emberek közt lehetsz. Vigyázz, mert teljesen elszokhatsz az emberektől, ha hosszú ideig maradsz egyedül otthon. Tompulhatnak a szociális készségeid emiatt. Aki pedig introvertált személyiség, mint te is, a legrosszabb a netes ismerkedés, hiszen egy introvertált ember esélyes, hogy kevésbé ismeri az emberek viselkedését a visszafogottsága, visszahúzodottsága révén, és könnyebben be is csaphatják. Élőben nagyobb esélyed lenne hasonló gondolkodású embert találni a fentebb említett helyeken. Mivel már eleve olyan helyre járnál el, ahol téged is érdekel az, ami ott épp folyik.

2015. szept. 14. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:

4: Az tényleg mindig kamu duma.

Azért ne add fel, hátha találsz neked megfelelőt! :)

2015. szept. 14. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy introvertált ember is tisztában lehet az emberi szokásokkal, viselkedés formákkal. Sőt, talán jobban is, mint az extrovertált társai, mivel általában jó a megfigyelőképességük. Attól, mert zárkózott, kevésbé igényeli az emberek társaságát, ugyanúgy ember, mint a többiek. Nem vagyunk egyformák szerencsére, mivel elég unalmas is lenne a világ, ha mindenki egyformán viselkedne. És ebből kifolyólag egy unalmasnak tűnő ember is lehet érdekes.

Viszont tényleg változtatni kell szép lassan, ha kellemetlenül érzed magad, mert hosszútávon nem egészséges ennyire elszigetelődni. Én éppen most jövök ki egy hasonló időszakomból, ha van kedved, szívesen beszélgetek veled. 22/L

2015. szept. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!