Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten írásban és telefonon is megvan az egy hullámhossz, akkor ezen az élő találkozás csak javítani fog?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek egy nővel, teljesen odavan értem. Állandóan keres akar engem stb. Telefonon beszéltünk eddig még, ott még jobban éreztük egymást. Mi lesz ebből? Ha ilyen jó minden, akkor csak kapcsolat lehet ebből? Csalódás esélye szinte minimális? Lehet kémiát érezni beszélgetésből?2015. okt. 6. 13:16
11/17 A kérdező kommentje:
8. Milyen az ügyetlen gesztus? :) :D
2015. okt. 6. 13:55
12/17 anonim válasza:
Ha nagyon jól nézel ki, nagyon jó a dumád, és látszik rajtad, hogy nem vagy csóró, akkor simán összejön veled még akkor is, ha egy bunkó tapló vagy. Viszont ha külsőre nem jössz be neki (tehát túlságosan fotogén alkat vagy, azaz a képeken sokkal jobban nézel ki), akkor felejtős lesz.
13/17 A kérdező kommentje:
12, Élőben jobb vagyok mint képeken, nagyon nem vagyok fotogén
2015. okt. 6. 13:57
14/17 anonim válasza:
Nekem kell az a "valami", de pont nem lehet megmagyarázni... a gesztusok, a hanghordozás, az ember "kisugárzása"... ez mind közrejátszik.
Én nem tudtam így belemenni kapcsolatba, mert egyszerűen rosszul éreztem magam a közelében. Szerettem volna nagyon, ha működik, de az érzékeimet, érzéseimet képtelen voltam "megerőszakolni".
Aztán jött valaki, akivel éreztem a "valamit", és vele jöttem össze. Nem bántam meg.
15/17 A kérdező kommentje:
neked kellett 14., de van olyan akinek nem kell?
2015. okt. 6. 14:04
16/17 anonim válasza:
Aki hosszúra tervez annak kell a valami szerintem, mégse kötné sztem senki az életét egy olyanhoz aki taszítja.
De ez nálatok 8 hónap alatt még 600féleképpen változhat, az rengeteg idő az első randiig, addig bőven van időtök megunni egymást, vagy véletlenszerűen találni valaki mást.
17/17 anonim válasza:
# 15: biztos van olyan. Mindenesetre én nem szívesen lennék olyannal, aki nem vonzódik hozzám, hanem csak úgy elvan velem, hogy legyen valakije...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!