Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj?
Valószínű kezd ráunni arra, hogy mindig csak ő teper érted, te meg el vagy kényelmesedve.
Mégis mi az, hogy "nem vagy olyan, aki ráír a fiúkra". Ez nem típusfüggő, hanem alap dolog, hogy ha két ember ismerkedik akkor kölcsönösen keresik egymást.
Remélem, a pasi talál magának egy olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom. Te pedig megtanulod, hogy az ismerkedés nem abból áll, hogy beülsz a királyi székbe, és várod az események történését.
A kérdésed alatt azt mondtad, hogy nem vagy olyan típus, aki ráír a fiúkra, a legutóbbi kommentben pedig már azt olvassuk, hogy akarnál írni, csak bizonyos dolgok gátolnak. Hogy is van ez? :-)
Jó, nem kötekedek veled. ;-)
Nézd, javaslom beszéljétek meg a fiúval, hogy lehet-e másokkal ismerkedni, amellett, hogy egymással is elvagytok. Akkor - ha megbízol benne - nem kell majd amiatt aggódnod, hogy másnak is csapja a szelet rajtad kívül, így ráírhatsz... De amúgy ezt komolyan mondom, jó lenne, ha te is tennél lépéseket, mert nagyon zavaró, amikor egy lány csak várja, hogy történjenek dolgok.
A másik kérdésedre válaszolva:
Igen, szeretem a Smallville-t, bár már elég régen láttam. :D
3: De akkor szerinted neki mennyire megy el az önbizalma attól, hogy hűvös és elutasító vagy?
És egy hete nem írsz neki, akkor abból mire lehet következtetni...?
Egyoldalú dolgokkal én se foglalkoznék. Legalábbis az ő szemszögéből úgy látszik, mert nem érdeklődsz utána.
" a másik lánnyal épp jól elvannak, és én meg ráírnék, és lehangolná, vagy nem akarna velem beszélgetni, és elmenne az önbizalmam." - szerintem most sincs önbizalmad. Ha találkozni akart veled, ugyan miért hangolná le, ha ráírnál? Kevésre tartod magad és ez gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!