Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha interneten írásban és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha interneten írásban és telefonon is megvan az egy hullámhossz, akkor ezen az élő találkozás csak javítani fog?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek egy nővel, teljesen odavan értem. Állandóan keres akar engem stb. Telefonon beszéltünk eddig még, ott még jobban éreztük egymást. Mi lesz ebből? Ha ilyen jó minden, akkor csak kapcsolat lehet ebből? Csalódás esélye szinte minimális? Lehet kémiát érezni beszélgetésből?
2015. okt. 6. 13:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Az akkor dől el amikor élőben találkoztok. Hiába Skype s fotók s minden, élőben azért más a dolog. Minél hamarabb találkozz vele, s csak onnantól kezdj kapcsolatról gondolkozni szerintem.

Lehet kémiát érezni beszélgetésből, de ha magányos az ember akkor sokmindent többnek érez mint ami valójában.

2015. okt. 6. 13:22
 2/17 anonim ***** válasza:
Sajnos semmi nem tuti. Nekem volt már olyan, hogy neten belelkesedtem, azt hittem, hogy megvan a közös hullámhossz, de élőben egyszerűen nem indított be a pasi... nem arról volt szó, hogy ne tetszett volna külsőleg-belsőleg, mert elvben minden stimmelt volna, de az a bizonyos megmagyarázhatatlan "valami", na, az nagyon hiányzott.
2015. okt. 6. 13:29
 3/17 A kérdező kommentje:
és mi az a "valami" ? :)
2015. okt. 6. 13:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Az az a faktor ami a személyes jelenlétnél azonnal kiderül, de virtuálisan soha.
2015. okt. 6. 13:36
 5/17 A kérdező kommentje:
4. Ez a faktor minden ember érzi, minden embernek szüksége van rá?
2015. okt. 6. 13:40
 6/17 anonim ***** válasza:

Èn neten ismertem meg a férjem, előtte is volt 1 netes ismerősöm akivel neten s telefonon volt kémia, amikor először találkoztunk nem vonzódtam egyáltalán hozza, s ő se hozzám,

A férjem megint más volt, volt kémia de nem gondoltam, hogy több lesz mint barátság mert 3 országgal odébb lakott akkoriban, amikor pedig először eljött hozzám tejesen elvarázsolt, habár fizikailag se úgy nézett ki mint a képeken vagy skypon, aztán mikor másodszor jött itt is maradt.

Csak annál maradok, hogy minél hamarabb kell találkozni.

2015. okt. 6. 13:42
 7/17 A kérdező kommentje:
És az a "valami" nélkül nem működik kapcsolat? Olyan fontos az a valami, ha tényleg minden más stimmel
2015. okt. 6. 13:46
 8/17 anonim ***** válasza:
Jártam már úgy,hogy neten tökéletesnek tűnt a pasi,találkozáskor meg kiderült,hogy tök ügyetlen (a gesztusai) igénytelen (fogmosás hiánya,piszkos autó) és ugyan fürdött,de maga az ember szaga nagyon nem tetszett.
2015. okt. 6. 13:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Az a "valami" ha nincs meg az egyik félnél akkor az lehet nem akar kapcsolatot, de meg lehet próbálni, lehet később robban be a valami :)
2015. okt. 6. 13:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Sajnos Ausztráliában van és még 8 hónapig kint lesz :(
2015. okt. 6. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!