Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten írásban és telefonon is megvan az egy hullámhossz, akkor ezen az élő találkozás csak javítani fog?
Az akkor dől el amikor élőben találkoztok. Hiába Skype s fotók s minden, élőben azért más a dolog. Minél hamarabb találkozz vele, s csak onnantól kezdj kapcsolatról gondolkozni szerintem.
Lehet kémiát érezni beszélgetésből, de ha magányos az ember akkor sokmindent többnek érez mint ami valójában.
Èn neten ismertem meg a férjem, előtte is volt 1 netes ismerősöm akivel neten s telefonon volt kémia, amikor először találkoztunk nem vonzódtam egyáltalán hozza, s ő se hozzám,
A férjem megint más volt, volt kémia de nem gondoltam, hogy több lesz mint barátság mert 3 országgal odébb lakott akkoriban, amikor pedig először eljött hozzám tejesen elvarázsolt, habár fizikailag se úgy nézett ki mint a képeken vagy skypon, aztán mikor másodszor jött itt is maradt.
Csak annál maradok, hogy minél hamarabb kell találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!