Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít "esélynek"?
Figyelt kérdés
Egy itt olvasott válasz alapján merült fel bennem ez a kérdés. Sok ember mondja, hogy 'esélyt se kap' a nőktől, de nekik mi számít esélynek? Mert én pl nagyon szívesen beszélgetek bárkivel, de már a beszélgetés első pár percében el tudom dönteni, hogy tetszik-e az illető. Ha nem, akkor nem fogok elmenni vele randizni. Vagy akik ezt mondják azoknak a randi számít esélynek? Vagy mi, egy csók, egy együttlét, vagy egy rövid kapcsolat?2015. szept. 26. 12:34
2/30 anonim válasza:
Egy rövidebb házasság 1, legfeljebb 2 gyermekkel.
3/30 A kérdező kommentje:
#1: De a randin mi lenne más? Ott megjátszod magad? Maximum jobban néz ki az ember egy kicsit, ha mondjuk az utcán futottatok össze először, de nagyban már nem változik semmi. Így a randi is csak időhúzás.
2015. szept. 26. 12:43
4/30 anonim válasza:
# 3 Most akkor felteszed a kérdést, amire választ vársz, vagy kötözködni fogsz mindenkivel, hogy bizonyítsd a vélt igazad? Szerintem a randi az, ami az esélyt jelenti.
5/30 anonim válasza:
akik sírnak, hogy nem kapnak esélyt, azok nem gondolnak bele, milyen kínos lenne egy ilyen szánalomrandi
6/30 A kérdező kommentje:
#4: Nem kötözködtem. Megkérdeztem, hogy TE mit gondolsz, miben más egy randi. Válaszolnál is?
2015. szept. 26. 12:46
7/30 anonim válasza:
# 6 Abban, hogy ott végre szemtől-szemben vagytok, kettesben, és megismerhetitek egymást. Mert nem a külső a minden.
8/30 anonim válasza:
az hogy kicsit megismeritek az embert ha már mindenhol azt ugassátok hogy nekem a belső értékek a fontosak ! nem az hogy ilyen ócska dumával jöttök hogy alacsony vagy magas pasi kell anyunál lakom akkor nem kellesz mert nem kell anyuci pici fia! mit nem lehet ezen érten?....
9/30 anonim válasza:
Teljesen jogos a kérdés. A nők ilyen téren kegyetlenül működnek, és tényleg maximum két perc után eldöntik, hogy tetszel e vagy nem. ha nem, akkor egy randin, ezen úgysem tudsz változtatni. De 156 428 randin sem. Abban a két percben kell ügyesnek lenni.
10/30 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, mert én randizni azzal megyek el, aki már jobban felkelti a kíváncsiságomat, vagyis el tudnék képzelni vele barátságnál többet. Aztán ezt a randi még felülírhatja, ha addig még nem találkoztunk személyesen és ez lenne az első személyes találkozási pont, mivel akkor teljesedik ki a kép. De akivel nem tudnék elképzelni többet, azzal nem randizok, találkozni találkozok haverként, barátként, bárkivel, de az nem randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!