Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít "esélynek"?

Figyelt kérdés
Egy itt olvasott válasz alapján merült fel bennem ez a kérdés. Sok ember mondja, hogy 'esélyt se kap' a nőktől, de nekik mi számít esélynek? Mert én pl nagyon szívesen beszélgetek bárkivel, de már a beszélgetés első pár percében el tudom dönteni, hogy tetszik-e az illető. Ha nem, akkor nem fogok elmenni vele randizni. Vagy akik ezt mondják azoknak a randi számít esélynek? Vagy mi, egy csók, egy együttlét, vagy egy rövid kapcsolat?

2015. szept. 26. 12:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%
Egy randi.
2015. szept. 26. 12:36
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy rövidebb házasság 1, legfeljebb 2 gyermekkel.
2015. szept. 26. 12:41
 3/30 A kérdező kommentje:
#1: De a randin mi lenne más? Ott megjátszod magad? Maximum jobban néz ki az ember egy kicsit, ha mondjuk az utcán futottatok össze először, de nagyban már nem változik semmi. Így a randi is csak időhúzás.
2015. szept. 26. 12:43
 4/30 anonim ***** válasza:
23%
# 3 Most akkor felteszed a kérdést, amire választ vársz, vagy kötözködni fogsz mindenkivel, hogy bizonyítsd a vélt igazad? Szerintem a randi az, ami az esélyt jelenti.
2015. szept. 26. 12:45
 5/30 anonim ***** válasza:
58%
akik sírnak, hogy nem kapnak esélyt, azok nem gondolnak bele, milyen kínos lenne egy ilyen szánalomrandi
2015. szept. 26. 12:45
 6/30 A kérdező kommentje:
#4: Nem kötözködtem. Megkérdeztem, hogy TE mit gondolsz, miben más egy randi. Válaszolnál is?
2015. szept. 26. 12:46
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
# 6 Abban, hogy ott végre szemtől-szemben vagytok, kettesben, és megismerhetitek egymást. Mert nem a külső a minden.
2015. szept. 26. 12:48
 8/30 anonim ***** válasza:
8%
az hogy kicsit megismeritek az embert ha már mindenhol azt ugassátok hogy nekem a belső értékek a fontosak ! nem az hogy ilyen ócska dumával jöttök hogy alacsony vagy magas pasi kell anyunál lakom akkor nem kellesz mert nem kell anyuci pici fia! mit nem lehet ezen érten?....
2015. szept. 26. 12:48
 9/30 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen jogos a kérdés. A nők ilyen téren kegyetlenül működnek, és tényleg maximum két perc után eldöntik, hogy tetszel e vagy nem. ha nem, akkor egy randin, ezen úgysem tudsz változtatni. De 156 428 randin sem. Abban a két percben kell ügyesnek lenni.
2015. szept. 26. 12:49
 10/30 anonim ***** válasza:
86%
Én is kíváncsi vagyok, mert én randizni azzal megyek el, aki már jobban felkelti a kíváncsiságomat, vagyis el tudnék képzelni vele barátságnál többet. Aztán ezt a randi még felülírhatja, ha addig még nem találkoztunk személyesen és ez lenne az első személyes találkozási pont, mivel akkor teljesedik ki a kép. De akivel nem tudnék elképzelni többet, azzal nem randizok, találkozni találkozok haverként, barátként, bárkivel, de az nem randi.
2015. szept. 26. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!