Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy megpróbálod megismerni a személyiségét, és utána dönteni és nem döntöd el pár perc alatt, hogy járnál-e vele.
A 7-es jól írta, a randi is egy ilyen esély lehet, ahol megismerheted jobban, és az alapján eldöntheted, hogy járnál-e vele.
2015. szept. 26. 12:53
12/30 A kérdező kommentje:
Persze, ha alapból semleges egy ember, akkor talán lehet egy randi az 'első esély'. De ha mondjuk látom hogy igénytelen, vagy értelmetlenül beszél (neten ismerkedésnél ha nem tud helyesen írni), esetleg buta stb, vagy annyira nem az esetem, hogy még a személyisége se tudna ezen javítani akkor felesleges. Mert az ilyen nagyobb hibák kiderülnek pár perc alatt is.
De a nők nem úgy működnek, ahogy egy ideális világban működniük kéne!
2015. szept. 26. 13:00
Én még a helyesírást nem is nézem neten, de azt igen, hogy tudunk-e beszélgetni, és hogy mi mindenről. Helyesírásból nem ítélek, de a témából már tudok képet alkotni a másik emberről. Meg van pár dolog, ami ettől függetlenül kizáró tényező nálam egy kapcsolathoz (pl. a dohányzás).
2015. szept. 26. 13:04
# 12/14 hallotad azt a mondást hogy nincs tökéletes ember? bezzeg ha megvan a tökéletes külsö tök mindegy mekkora 1 suttyó az illető akkor is kelleni fog
2015. szept. 26. 13:08
16/30 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nincs tökéletes. :) De olyanra nem fogom pazarolni az időm aki egyszerűen nem tetszik.
Egyébként sose mentem a külsőre de te biztos jobban tudod.
12: Nem azt szokták számon kérni itt sokan, hogy nem adnak esélyt nekik, mert hülyék, vagy mert nem tudnak helyesen írni. Azt szokták számon kérni, mikor a külseje miatt nem adnak esélyt se valakinek.
2015. szept. 26. 13:33
De azt honnan lehet ennyire biztosan tudni, hogy a külseje miatt nem kapott esélyt? Ez ennyire ziher?
2015. szept. 26. 13:34
17.nekem azért nem adnak esélyt, mert hülye vagyok:(
2015. szept. 26. 13:36
stvtdv - Tudom, hogy nincs tökéletes ember, én sem vagyok az, de pl. egy dohányzó emberrel nem tudnék egy fedél alatt élni, mivel érzékeny rá a szervezetem, és én ezért zárom ki a dohányzókat. Másrészt nekem nagyon fontos, hogy nagyjából azonos szinten legyek a partneremmel, mert akkor tudunk beszélgetni, tudunk KOMMUNIKÁLNI, könnyebben tudjuk megoldani a felmerülő problémákat, tudunk közös programokat szervezni és nem az van, hogy két ember mást akar, tudunk kompromisszumokat kötni, és ez beszélgetésnél kiderül. Erre jön rá a személyes része a dolognak, a hang, a mimika, az illatok ("szagok"), az összkép. De ha valakivel már a beszélgetés rész nincs összhangban, az nem is jut el a következő lépcsőig. Esetleg egy dohányzó emberrel még lehetünk haverok, ha a beszélgetés oké, de nála meg a dohányzása zárja ki, hogy több legyen.
2015. szept. 26. 13:50
Kapcsolódó kérdések: