Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít "esélynek"?

Figyelt kérdés
Egy itt olvasott válasz alapján merült fel bennem ez a kérdés. Sok ember mondja, hogy 'esélyt se kap' a nőktől, de nekik mi számít esélynek? Mert én pl nagyon szívesen beszélgetek bárkivel, de már a beszélgetés első pár percében el tudom dönteni, hogy tetszik-e az illető. Ha nem, akkor nem fogok elmenni vele randizni. Vagy akik ezt mondják azoknak a randi számít esélynek? Vagy mi, egy csók, egy együttlét, vagy egy rövid kapcsolat?

2015. szept. 26. 12:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
OFF: 20-as: Én is ezt gondoltam, aztán most megtetszett egy olyan lány, akivel egyfolytában vitatkozunk:) Komolyodik a dolog, nemsokára akarok vele beszélgetni, hogy szerinte hova tartunk. Meglátod, lehet a következő neked is ilyen lesz, eszméletlen érdekes tud lenni:)
2015. szept. 26. 14:14
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

Akkor nézzük a realitásokat...

Amikor beregisztráltam társkeresőre, kaptam kb. 100-150 levelet néhány óra leforgása alatt (teljesen átlagos nőként). Később, amikor elmúlt az újdonság varázsa, akkor is napi 5-10-et. Ha már esélyt adnék, akkor ugye mindenkinek adnom kellene...

Egyszerűen fizikai képtelenség ennyi emberrel találkozni, akár csak fél órára is. Valahogy muszáj szelektálni!

És akik azt mondják, hogy a nők csak külső alapján válogatnak: én nagyon sokféle típusú férfival találkoztam, de a külső igenis meghatározó valamilyen szinten, de nem úgy, ahogy gondoljátok! Egy fényképből azért lehet következtetni az illető stílusára, például utasítottam el férfit azért, mert kopasz-kigyúrt-tetkós, és én egyszerűen nem tudok vonzódni ehhez a stílushoz. Vagy a képeiből az jött le, hogy olyan az életmódja, amivel én nem tudnék azonosulni. Vagy hamar kiderült, hogy egyszerűen nincs közös témánk, más "nyelvet beszélünk", vagy teljesen mások az elképzeléseink egy kapcsolatot illetően.

Mivel én csak EGYVALAKIT kerestem, ezért muszáj volt valamilyen kritériumrendszer alapján szelektálni, hiszen olyan emberre vágytam, aki tényleg illik hozzám, akivel el tudom képzelni a mindennapjaim.

Végül élőben találtam meg, de az összes szempontomnak maximálisan megfelel, és örülök neki, hogy nem kötöttem kompromisszumot, mert lehet, hogy most egy számomra nem megfelelő kapcsolatban sínylődnék, és elszalasztottam volna a Nagy Ő-t.

2015. szept. 26. 14:15
 23/30 anonim ***** válasza:

Vegitaéssongoku

Épp elég veszekedésben nőttem fel, hogy ezt a lehetőséget kizárjam az életemből. :-)

2015. szept. 26. 14:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Itt most ne tányértörő veszekedésekre gondolj, csak érdekes beszélgetésekre, vitákra.
2015. szept. 26. 14:22
 25/30 anonim ***** válasza:
95%
Attól még lehetsz valakivel nagyjából azonos szinten, hogy nem mindenben értetek egyet pontosan, viszont nem lehetsz minden emberrel azonos szinten, akivel beszélgetsz. És ezt ki lehet szűrni már beszélgetésnél. És itt jön képbe az is, ha egyáltalán nem tudtok pl. közös programokat szervezni, mert teljesen másképp képzelitek el a szabadidőtök eltöltését, és nem tudjátok összhangba hozni.
2015. szept. 26. 14:34
 26/30 anonim ***** válasza:
74%
Ha a külső megjelenés nincs összhangban a belsővel, akkor mi van? -Személyes tapasztalataim szerint, nincs esélyem a nőknél. PL.: Kopasz vagyok mert nem tetszik, hogy erősen kopaszodom a genetikai adottságai miatt ezért borotválom ami maradt, erre még rátesz egy lapáttal, hogy mackós az alkatom. A sztereotípia alapján a laza, könnyűvérű lányoknak jövök be akik kb. tízig sem tudnak számolni viszont ők nem érdekelnek és pár perc beszélgetés alapján ki is derül, hogy nem vagyok az a "szupcsi telcsi" típus. Egy normális visszafogottabb lánynak akinek esze is van, nem én vagyok a típusa egyszerűen el sem jutunk a beszélgetésig mert elzárkozik a külsőm miatt vagy megijed. -Kár volt leírni... De köszönöm, hogy elolvastad.
2015. szept. 28. 09:51
 27/30 A kérdező kommentje:
aki a külsőd miatt ennyire elzárkózik az annyira mégse értelmes :)
2015. szept. 28. 09:54
 28/30 anonim ***** válasza:

Én 26 éves férfi vagyok.

Általában nálam ez hogy esélyt se kapok ott merül ki, hogy a lányok magukban (esetleg barátnői segítséggel) eldöntik még az 1. randi előtt, hogy kössz, de inkább nem kiváncsiak rám. Jobb esetben szintén fent említett 2 módon eldöntik hogy első randin nem kiváncsiak rám.

Ez van. Szóval a csók meg együttlét már luxus esély, ha úgy érted kérdező, hogy lefekszel 1 vadidegennel mert ő megszeretné mutatni a tudását. Az már régen rossz.

Hogy velem mi lesz? Mi lenne? Egyhamar nem lesz problémám esküvővel mert nem lesz lány aki vevő rá, így hát sajnos marad a magány.

2015. szept. 28. 14:45
 29/30 anonim ***** válasza:

Igazad van kedves Kérdező!

A legtöbb pasi csak várja a sültgalambot! Semmi stílusuk, fantáziájuk nincs ahhoz, hogy egy lány figyelmét felkeltsék. Arra pedig még esélyük sincs hogy ezt a figyelmet fenntartsák! De azért néha a csajokkal nincs is könnyű dolgunk!

Szép napot mindenkinek!

2015. szept. 28. 14:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Ráírok valakire neten kap napi 5 levelet. Abból amit utoljára kapott azt olvassa el valószínűleg elsőnek, vagy azt amelyik faladójának meggyőző a neve. Na akkor itt egy esély hogy elolvassa vagy nem olvassa. Badoon vagy chaten beköszönök írok néhány mondatot. Elolvassa megnézi az adatlapot (levelezős oldalnál ugyan így) ez is egy esély hogy meg győzzem elcsábítsam, aztán az már igazi lehetősége ha beszélgetésre vevő válaszol és megtisztel a figyelmével, nem csak unalomból irkál. Aztán ha randiba is belemegy az már egy óriási esély. Szerintem ügyes pasi minden egyes fűszálban esélyt lát, a béna meg ha lány szét teszi a lábát se tudja, hogy dugni kell oda valamit.
2016. jún. 25. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!