Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít "esélynek"?
Akkor nézzük a realitásokat...
Amikor beregisztráltam társkeresőre, kaptam kb. 100-150 levelet néhány óra leforgása alatt (teljesen átlagos nőként). Később, amikor elmúlt az újdonság varázsa, akkor is napi 5-10-et. Ha már esélyt adnék, akkor ugye mindenkinek adnom kellene...
Egyszerűen fizikai képtelenség ennyi emberrel találkozni, akár csak fél órára is. Valahogy muszáj szelektálni!
És akik azt mondják, hogy a nők csak külső alapján válogatnak: én nagyon sokféle típusú férfival találkoztam, de a külső igenis meghatározó valamilyen szinten, de nem úgy, ahogy gondoljátok! Egy fényképből azért lehet következtetni az illető stílusára, például utasítottam el férfit azért, mert kopasz-kigyúrt-tetkós, és én egyszerűen nem tudok vonzódni ehhez a stílushoz. Vagy a képeiből az jött le, hogy olyan az életmódja, amivel én nem tudnék azonosulni. Vagy hamar kiderült, hogy egyszerűen nincs közös témánk, más "nyelvet beszélünk", vagy teljesen mások az elképzeléseink egy kapcsolatot illetően.
Mivel én csak EGYVALAKIT kerestem, ezért muszáj volt valamilyen kritériumrendszer alapján szelektálni, hiszen olyan emberre vágytam, aki tényleg illik hozzám, akivel el tudom képzelni a mindennapjaim.
Végül élőben találtam meg, de az összes szempontomnak maximálisan megfelel, és örülök neki, hogy nem kötöttem kompromisszumot, mert lehet, hogy most egy számomra nem megfelelő kapcsolatban sínylődnék, és elszalasztottam volna a Nagy Ő-t.
Vegitaéssongoku
Épp elég veszekedésben nőttem fel, hogy ezt a lehetőséget kizárjam az életemből. :-)
Én 26 éves férfi vagyok.
Általában nálam ez hogy esélyt se kapok ott merül ki, hogy a lányok magukban (esetleg barátnői segítséggel) eldöntik még az 1. randi előtt, hogy kössz, de inkább nem kiváncsiak rám. Jobb esetben szintén fent említett 2 módon eldöntik hogy első randin nem kiváncsiak rám.
Ez van. Szóval a csók meg együttlét már luxus esély, ha úgy érted kérdező, hogy lefekszel 1 vadidegennel mert ő megszeretné mutatni a tudását. Az már régen rossz.
Hogy velem mi lesz? Mi lenne? Egyhamar nem lesz problémám esküvővel mert nem lesz lány aki vevő rá, így hát sajnos marad a magány.
Igazad van kedves Kérdező!
A legtöbb pasi csak várja a sültgalambot! Semmi stílusuk, fantáziájuk nincs ahhoz, hogy egy lány figyelmét felkeltsék. Arra pedig még esélyük sincs hogy ezt a figyelmet fenntartsák! De azért néha a csajokkal nincs is könnyű dolgunk!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!