Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj, ha számít a pénz? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha számít a pénz? N

Figyelt kérdés

A barátom nagyon keveset keres, annyit, hogy kifizeti belöle a lakbér felét meg a bérletet, és már nincs is semmi. A kaját én állom, ahogy minden egyéb kiadást is, mivel 2,5szer annyit kapok. Nem arról van szó, hogy magamra nem marad, marad azért, de ha ö is annyit kapna minimum, mint én, jobban kijönnénk.

Munkahelyváltásról hallani sem akar, mert hogy ö így is elvan, nincsenek nagy igényei.

De nekem lenne arra, hogy néha étterembe vigyen, meglepjen ajándékokkal...

Miért akkora baj ez?

2015. szept. 18. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez anonim oldal, megsúgnád, hogy ő mennyit keres?
2015. szept. 18. 19:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk, ö itt annyit kap, mintha otthon kapna úgy 70 ezret
2015. szept. 18. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Na az tényleg lóf**asz.
2015. szept. 18. 19:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Nyilvan neki kenyelmes hogy te lenyegeben eltartod, gondolom az etteremre nincs igenye sem semmi ilyesmire, igazabol beszelned kene vele mert ennek a vege a kapcsolat ellaposodasa es konfliktusok lesznek
2015. szept. 18. 19:54
 5/15 anonim ***** válasza:
Az nem valami sok. Neki viszont kényelmes, mert gyakorlatilag eltartod.
 6/15 anonim ***** válasza:
36%

Mondjuk engem az étterem meg az ajándékok pont nem érdekelnének, de hogy ne én álljam a kaját meg az összes kiadást, az már igen. Így csak élősködik rajtad.

Én nem vagyok pénz centrikus, nem érdekel van -e kocsija meg egyéb hülye státuszszimbólumok, de az szerintem jogos elvárás, hogy ketten fenn tudjatok tartani egy albérletet és el tudjátok látni magatokat.

Ilyen esetben számít a pénz mert nem vagy köteles eltartani.

7/15 anonim ***** válasza:
51%
Külföldön ilyen keveset keres? Mosogatóként kerestem havi 1200 eurot.
2015. szept. 18. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Magyarán eltartod nem tunt fel?:D

Csináld meg vele hogy a többi dolgot amire még költesz neki azt ezentul nem fizeted ki ebbe a kajáját is értem.

Vegye meg magának ha igy elvan.

Persze hogy elvan ha más fizeti.:D

2015. szept. 18. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen esetekben megértem,hogy zavar,ha keveset keres,hogyha lenne rá lehetősége többet keresni,de nem él vele.
2015. szept. 18. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

Gáz a szitu, engem is zavarna. Én megértelek.

És még az is jogos, hogy egy nőnek jól esik, ha kap néha ezt-azt a férfitól, és ez még nem is anyagiasság, mert nem egy új Lexus-t akar.

2015. szept. 18. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!