Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha számít a pénz? N
A barátom nagyon keveset keres, annyit, hogy kifizeti belöle a lakbér felét meg a bérletet, és már nincs is semmi. A kaját én állom, ahogy minden egyéb kiadást is, mivel 2,5szer annyit kapok. Nem arról van szó, hogy magamra nem marad, marad azért, de ha ö is annyit kapna minimum, mint én, jobban kijönnénk.
Munkahelyváltásról hallani sem akar, mert hogy ö így is elvan, nincsenek nagy igényei.
De nekem lenne arra, hogy néha étterembe vigyen, meglepjen ajándékokkal...
Miért akkora baj ez?
Mondjuk engem az étterem meg az ajándékok pont nem érdekelnének, de hogy ne én álljam a kaját meg az összes kiadást, az már igen. Így csak élősködik rajtad.
Én nem vagyok pénz centrikus, nem érdekel van -e kocsija meg egyéb hülye státuszszimbólumok, de az szerintem jogos elvárás, hogy ketten fenn tudjatok tartani egy albérletet és el tudjátok látni magatokat.
Ilyen esetben számít a pénz mert nem vagy köteles eltartani.
Magyarán eltartod nem tunt fel?:D
Csináld meg vele hogy a többi dolgot amire még költesz neki azt ezentul nem fizeted ki ebbe a kajáját is értem.
Vegye meg magának ha igy elvan.
Persze hogy elvan ha más fizeti.:D
Gáz a szitu, engem is zavarna. Én megértelek.
És még az is jogos, hogy egy nőnek jól esik, ha kap néha ezt-azt a férfitól, és ez még nem is anyagiasság, mert nem egy új Lexus-t akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!